Categorii produse

Oferte dedicate afacerii tale

  • Filtre
 
  • Electrocasnice mici

Electrocasnice mici


Fie ca trebuie sa incalzim dimineata ceva rapid la cuptorul cu microunde, sau nu putem pleca la servici fara a bea o cafea facuta rapid la espressor sau filtru, micile electrocansnice sunt printre cele mai folosite produse pe care le avem fiecare in casa. Si cum aceste electrocasnice nu pot rezista la infinit si se pot defecta, suntem nevoiti sa le schimbam cu altele noi.

Si daca ai ajuns in aceasta situatie, pe Doraly.ro in aceasta categorie poti gasi o gama variata de produse precum aspiratoare si accesorii, fiare de calcat, aparate de aer conditionat, radiatoare si aeroterme, cuptoare electrice, espressoare si filtre cafea, masini de tocat, prajitoare de paine, ventilatoare, sandwich-makere, roboti de bucatarie, placi de par, ondulatoare, aparate de tuns, cantare, perii electrice, uscatoare si multe altele, cu care sa-ti poti face treburile din rutina zilnica, fara probleme.

In ceea ce priveste transportul, nu trebuie sa-ti faci griji. In maxim 72 de ore de la confirmarea comenzii, fie ca ai cumparat o bucata, un set, un bax sau en-gros, vei avea produsele la usa si le poti pune la treaba.