Baterii sanitare si accesorii

Îmbunătățește-ți spațiul sanitar cu baterii și accesorii de la Doraly.ro. Eleganță și performanță pentru o experiență superioară în baie!
Cele mai cautate

Cum să alegi cele mai bune articole sanitare pentru casa ta?


În alegerea produselor sanitare sunt implicați mai mulți factori de care trebuie să ții pentru a te bucura de eficiență maximă. Însă, înainte de asta, trebuie stabilite prioritățile. Astfel în momentul în care faci alegerea vei putea să te orientezi spre nevoile principale pe care vrei să le îndeplinească produsul respectiv. Iată câteva criterii care ți-ar putea fi de ajutor:

• Materialele din care sunt confecționate sunt responsabile de rezistența și durabilitatea în timp a produselor. Cu cât este mai calitativ materialul, cu atât riscul de a te confrunta cu scurgeri de apă, deterioriă premature, zgomot, fisuri, zgârieturi, etc. este puternic diminuat. 

• Modul în care reacționează în timp la contactul cu apa. Cu cât proporția materialelor din componenta bateriilor de baie este mai bine structurată, cu atât apa nu își va pierde proprietățile. De exemplu, o baterie din alamă cu peste 59% cupru este o alegere potrivită.
 
• Designul produselor achiziționate pentru unii poate fi un moft, punând accentul mai mult pe practic decât pe vizual. Însă dacă dorești să creezi o baie în care să te bucuri de frumos și produse de calitate, orientează-te spre armonia formelor, a culorilor și întregului design. Atât bateriile, cat si sistemele pentru dus sunt disponibile într-o varietate de forme. 

Desigur că pentru a te bucura de eficiență maximă, este importat ca raportul din caracteristicile enunțate mai sus și prețul produsului să fie echilibrat. 

Ce tipuri de articole sanitare găsești pe Doraly?


Din grijă pentru nevoile tale și casa, îți oferim o gamă variată de produse sanitare de calitate superioară la prețuri avantajoase. În magazinul nostru vei găsi:

• Baterii pentru baie

Consultă toate produsele, alege-le pe cele care ți se potrivesc și plasează o comandă online! Produsele comandate vor ajunge la tine în maxim 72 de ore.

Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu