Află mai multe despre Doraly.ro. Cine suntem și în ce credem.

[ssba-buttons]

Doraly.ro este prima platformă E-Commerce de tip Marketplace din România care oferă clienților posibilitatea să comande produse atât la bucată cât și en gros, beneficiind astfel de prețuri mai mici în funcție de numărul de bucăți comandate.

Istoria Doraly Expo Market

Cu o istorie de peste 27 de ani, Expo Market Doraly este un renumit dezvoltator de spații comerciale, depozite și birouri, situat pe ambele părți ale DN2 în Afumați, Ilfov. Dezvoltat pe o suprafață de 280.000 mp pe ambele părți ale DN2 în Afumați, Ilfov, Doraly Expo Market are 850 de spații comerciale în 36 de pavilioane, cu o suprafață totală de închiriere de peste 97.000 mp și aproximativ 4.000 de locuri de parcare, inclusiv parcare subterană.

Cum a apărut Doraly.ro?

Noi, Doraly.ro, suntem o echipa tânără dar cu voință puternică, care în anul 2018 am hotărât să intrăm pe piața online din România cu un concept inovator, care să ofere clienților posibilitatea de a cumpăra produse atât la bucată cât și în cantități en gros, beneficiind astfel pe discount-uri în funcție de numărul de bucăți comandate.

În ce credem la Doraly.ro

La Doraly.ro suntem focusati în cea mai mare parte pe clientul nostru. Nu uităm totuși, că tehnologia evoluează în fiecare zi și suntem adepții inovației. Astfel putem mulțumi în integralitate atât clientul nostru, cât și comercianții de pe platformă.

 • Dezvolatare

Cu responsabilitate și determinare, lucrăm constant pentru a îmbunătății atât gama de produse cât și experiența de cumpărare a utilizatorilor. Poate că nu suntem perfecți, dar acesta este targetul spre care ne îndreptăm și pe care dorim să-l atingem.

 • Inovatie

Zilnic inovăm și venim cu lucruri noi care împreună să ofere clienților cât și comercianților parteneri cea mai bună experiență în procesul de utilizare și de comandă pe site-ul Doraly.ro. Nu renunțăm niciodată și întotdeauna obținem rezultatele pe care ni le dorim.

 • Implicare

Ne pasă de fiecare client în parte și acordăm întotdeauna atenție solicitărilor, indiferent că sunt legate de comenzi, de probleme întâmpinate pe platformă sau de informații despre produse.

 • Determinare

Pe piața online competiția este acerbă și pentru a putea ieși în față trebuie să vii cu lucruri noi. Acest aspect se poate realiza doar prin determinare, ambiție, ședințe peste ședințe, analize și multe altele. Asta facem noi zilnic iar rezultatele nu întârzie să apară.

 • Clientul nostru

Tu, clientul nostru, ești cel mai important, și toate acțiunile pe care le întreprindem sunt îndreptate către tine pentru a te mulțumi pe deplin. Mulțumirea ta este bucuria noastră cea mai mare. Știm astfel că toate eforturile noastre au dus către rezultatul dorit.

 • Echipa noastră

Echipa noastră este formată din persoane cu caractere puternice, cu experiență în comerțul online și offline, determinate, care își asumă fiecare acțiune și care știu ce înseamnă importanța rolului din echipă. Doar așa vom putea atinge rezultatele dorite și totodată să păstrăm atmosfera plăcută din birouri.

Diversitate de categorii și produse

Gama noastră de produse se adresează atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice prin posibilitatea de a comanda produse la bucată dar și en gros la prețuri avantajoase. În acest moment acoperim o gamă de aproximativ 250.000 de produse din peste 10 categorii principale și anume:

De ce să comanzi produsele favorite de pe Doraly.ro?

 • Ai acces la o gamă de peste 250.000 de produse din toate categoriile.
 • Beneficiezi de prețuri flexibile în funcție de numărul de bucăți comandate.
 • Primești produsele comandate în maxim 72 de ore de la confirmarea comenzii.
 • Poți returna simplu și ușor orice produs direct din contul de pe site.
 • După crearea unui cont pe Doraly.ro îți poți adauga ulterior mai multe adrese de livrare, îți poți adăuga Companii, poți adăuga produse la Favorite, poți salva cardurile.
 • Ai 3 posibilități de plată pentru comenzi: Card, Ramburs sau Ordin de plată.
 • Ai opțiunea de selectare Deschidere colet la livrare.

Toate drepturile sunt rezervate, conform Legii nr. 18/1996 privind drepturile de autor. Articolele prezentate pe acest site sunt proprietatea Doraly®. Conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, republicat sau copiat fără permisiunea scrisă a proprietarului.