300,00 lei
Ultimele 3 produse
300 puncte

Boxa portabila, 30W, acumulator 2000mah, bluetooth, telecomanda, radio, subwoofer, stereo, neagra

Brand: OEM

Cod produs: 02-01-02-02-00628

300,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 1% reducere
Vandut si livrat de: VLARIA SMART CONCEPT SRL
Estimat livrare: Mar, 23 apr. - Mie, 24 apr.
Livrare prin curier: 15,39 lei
Livrare la EasyBox: 10,99 lei
Livrare la FanBox : 11,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 1.600,00 lei
Beneficii Boxa portabila, 30W, acumulator 2000mah, bluetooth, telecomanda, radio, subwoofer, stereo, neagra
Garantie 12 luni.
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 300 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Boxa portabila, 30W, acumulator 2000mah, bluetooth, telecomanda, radio, subwoofer, stereo, neagra

Difuzor Bluetooth portabil S39 - Ultima ta alegere. Vrei un difuzor portabil Bluetooth care sa-ti iei muzica cu tine oriunde te duci? Ai nevoie de un difuzor pentru a te bucura de carnaval cu prietenii sau familia ta? Ai vrea sa le oferi prietenilor tai un difuzor? Difuzorul de petrecere fara fir pe care toata lumea a cautat-o ​​este aici: Difuzor Bluetooth Toproad S39



Difuzor Bluetooth multifunctional TOMPROAD

Suporta conexiune wireless Bluetooth 5.0. Suport radio FM, canal FM, control automat sau manual. Suporta afisaj digital si telecomanda inteligenta. Suporta redarea muzicii pe cardul TF/SD Suporta redarea muzicii pe unitatea flash USB Accepta linia AUX in conexiune. Suporta lumini RGB colorate

Specificatii difuzoare Bluetooth Tomroad S39

Tip produs: Difuzor Bluetooth S39 Putere de iesire: 5 W + 3 W x 2 Dimensiune driver difuzor: 3" + 2" Raspuns in frecventa: 80 Hz - 18 kHz Tensiune de intrare: DC 5 V. Timp de redare: aprox. 4-7 ore (in functie de volumul de redare) baterieCapacitate: 2000mAhDimensiune produs: 19 x 17 x 12 cm. Potrivit pentru: Computer/MP3/MP4/Smartphone/iPod si asa mai departe Functie: Bluetooth, player muzical MP3, radio FM, card TF, AUX, unitate flash USB, player muzical, telecomanda, efecte sonore, lumini RGB

Difuzorul portabil Bluetooth S39 are o putere mare de 11W, are 3 difuzoare, inclusiv un bas puternic, doua tweetere si un ghidaj de bas puternic in spate. Poate oferi un sunet stereo foarte puternic si un bas uimitor. Difuzorul Bluetooth S39 este ideal pentru calatorii in interior sau pentru petreceri in aer liber. Va va oferi o experienta de ascultare de neegalat.

Conexiune rapida Bluetooth 5.0- Difuzorul portabil fara fir S39 cu transmisie wireless Bluetooth 5.0 incorporata, distanta de lucru de pana la 10 m, asociere rapida de la orice dispozitiv compatibil Bluetooth, cum ar fi telefoane Android, smartphone-uri, tablete si asa mai departe pe. De asemenea, puteti reda audio de pe laptopuri, PC-uri, playere MP3 prin AUX line-in.

Difuzor portabil multifunctional- Difuzorul Blueooth accepta radio FM, redare muzica pe card TF, intrare AUX, redare muzica pe disc U, telecomanda inteligenta si afisaj digital. Difuzoarele Bluetooth portabile cu culori RGB pot adauga o atmosfera interesanta petrecerii tale. Bateria incorporata a difuzorului poate reda muzica timp de cateva ore dupa incarcarea completa.

Difuzor cu lumini colorate - Difuzorul Bluetooth S39 are lumini LED colorate intermitente care danseaza cu muzica si poate aduce o atmosfera mai buna la petrecerea ta. Lumina colorata poate fi controlata (puteti controla intrerupatorul luminii cu butonul ON/OFF lumini LED din fata. ").

Difuzor Bluetooth portabil- Difuzorul wireless cu functie radio FM incorporata, poate cauta si salva automat toate posturile disponibile prin apasarea butonului de pauza lunga in modul FM. De asemenea, puteti introduce manual un post de radio prin intermediul telecomenzii. Aceasta telecomanda inteligenta poate controla de la distanta mai multe functii ale difuzoarelor, inclusiv Bluetooth.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Boxa portabila, 30W, acumulator 2000mah, bluetooth, telecomanda, radio, subwoofer, stereo, neagra

CARACTERISTICI GENERALE
Tip boxa
Portabila
Portabila cu bluetooth
Material
Plastic
Culoare
Negru
Functii
Bluetooth
Redare mp3 prin usb și microsd
Iluminare led rgb disco
Tws, fm, aux-in
Conectivitate
Bluetooth
Tip alimentare
Acumulator
Tensiune de alimentare
220 v
Putere(W)
30w
Radio
Da
Autonomie
6 h
Baterie
2000 mah
Compatibilitate
Universal
Greutate
1.4
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu