• FILTREAZA(0)

Cricuri auto

(174)
Asigurați-vă că sunteți pregătit cu cricuri auto de încredere pentru orice situație de urgență pe drum. Un echipament esențial pentru orice șofer atent la siguranță.
Filtre
1/3

Cum sa alegi cel mai bun cric auto pentru masina ta?

Atunci cand vine vorba de alegerea unui cric auto, exista o serie de factori de luat in considerare. Acesti factori includ greutatea masinii, tipul de suspensie, dimensiunea rotilor si altele. In general, este important sa alegeti un cric auto care este capabil sa sustina greutatea masinii si care este potrivit pentru tipul de masina pe care il aveti.

Care sunt cele mai comune tipuri de cricuri auto?

Exista mai multe tipuri diferite de cricuri auto disponibile, inclusiv cricuri mecanice, hidraulice si pneumatice. 
Cricurile mecanice sunt cele mai comune si sunt, de obicei, cele mai ieftine. Acestea functioneaza prin utilizarea unei manivele pentru a ridica masina. 
Cricurile hidraulice folosesc un lichid sub presiune pentru a ridica masina, in timp ce cricurile pneumatice folosesc aer comprimat.

Cum sa utilizati un cric auto in siguranta?

Utilizarea unui cric auto poate fi periculoasa daca nu este facuta corect. Pentru a utiliza un cric auto in siguranta, este important sa urmati instructiunile de utilizare ale producatorului si sa evitati sa lucrati sub masina atunci cand aceasta este ridicata. De asemenea, asigurati-va ca ati asezat cricul intr-un loc stabil si ca ati blocat rotile pentru a preveni orice miscare accidentala.

Care este cel mai bun mod de a intretine un cric auto?

Pentru a asigura o performanta optima si o durata de viata lunga a cricului auto, este important sa-l intretineti regulat. Acest lucru poate include lubrifierea componentelor mobile, verificarea sistemului hidraulic sau pneumatic, precum si curatarea si depozitarea adecvata a cricului. De asemenea, este important sa verificati cricul inainte de fiecare utilizare pentru a va asigura ca nu exista daune sau defecte la componente.

In concluzie, utilizarea unui cric auto poate fi esentiala pentru orice sofer, dar este important sa o facem in mod sigur si eficient. Alegerea unui cric potrivit, utilizarea lui in siguranta si intretinerea regulata sunt toate aspecte importante de luat in considerare pentru a va asigura ca puteti utiliza cricul auto in cel mai bun mod posibil.
Inapoi
Filtre
Categorie
Pret
Oferte si reduceri
Livrare
Tip cric
Tip functionare
Greutatea maxima suportata (kg)
Inaltime minima ridicare
Inaltime maxima de ridicare
Inaltime maxima de ridicare (cm)
Branduri
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu