109,99 lei
Ultimele 9 produse
110 puncte

Fard BIO pleoape, paleta 6 culori Pink Vibes, cu seminte de jojoba si extract magnolie Charlotte Bio

Brand: Charlotte Bio

Cod produs: 03-05-02-80-00146

109,99 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 2% reducere
Vandut si livrat de: Partener P0-1177
Estimat livrare: Lun, 1 apr. - Mie, 3 apr.
Livrare prin curier: 16,99 lei
Livrare la EasyBox: 15,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 250,00 lei
Beneficii Fard BIO pleoape, paleta 6 culori Pink Vibes, cu seminte de jojoba si extract magnolie Charlotte Bio
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 110 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Fard BIO pleoape, paleta 6 culori Pink Vibes, cu seminte de jojoba si extract magnolie Charlotte Bio

Paleta Pink Vibes contine cinci farduri de pleoape irizate si un fard mat, astfel ca te poti bucura de o multitudine de look-uri. Umbrele din aceasta paleta au nuante roz si sunt menite sa-ti puna in evidenta feminitatea cu un finisaj sidefat de lunga durata.



Ingredientele naturale din compozitia acestui produs au beneficii extraordinare.

OFERA HIDRATARE: Semintele de jojoba este cunoscut pentru proprietatile sale hidratante, care ajuta la hranirea pielii si la prevenirea uscarii acesteia.



EFECT ANTIINFLAMATOR: Extractul de scoarta de magnolie si semintele de jojoba au proprietati antiinflamatoare, care pot ajuta la reducerea iritatiilor si a rosetii.



PROTECTIE ANTIOXIDANTA: Extractul de scoarta de magnolie si semintele de jojoba sunt bogate in antioxidanti si astfel ajuta la protejarea pielii de daunele cauzate de radicalii liberi si la prevenirea imbatranirii premature.



Fabricata in Franta, aceasta paleta de farduri mate si irizate are in compozitie 99,5% ingrediente naturale si 49% ingrediente organice. Certificarile Cosmebio, Ecocert si formula fara ingrediente pe baza animala garanteaza ca acest produs respecta mediul inconjurator la fel de mult ca si pielea ta. Extractul de scoarta de magnolie si semintele de jojoba sunt ingredientele vedeta ale acestui produs, avand rol de calmare si protejare.



Aceasta paleta de farduri organice cuprinde 6 nuante de fard mate si irizate, cu o textura pudra ce ofera un finisaj catifelat.



Te vei indragosti de aceasta paleta de farduri ce te va ajuta sa ai un aspect mai luminos si mai bine pigmentat pe pleoapele tale. La Charlotte Bio, calitatea este in centrul atentiei, astfel ca aceste farduri au fost supuse la numeroase testari pentru a garanta o fixare indelungata, usurinta in aplicare si o pigmentare excelenta.



Charlotte Bio a ales o textura pudra pentru aceasta paleta de farduri pentru ca materialul sa fie usor de aplicat, astfel, fie ca esti incepator sau expert in machiaj, te poti bucura acum de un finisaj natural si catifelat in orice moment al zilei.



Paleta Pink Vibes contine nuante delicate si sidefate, ideale pentru a-ti exprima feminitatea si este perfecta pentru ochii caprui, albastri si verzi, cu ajutorul finisajului irizat te vei bucura de o privire luminoasa.



Cum sa aplici fardul de pleoape Pink Vibes Charlotte Bio?

Lasa-te surprinsa de textura lejera si matasoasa a acestui fard care efectiv se topeste pe pleoape. Vei obtine un rezultat exceptional, fie ca iti doresti un aspect neted, fie ca te intereseaza un finisaj natural si colorat sau poate unul fumuriu si intens.



Daca ai ochii verzi, iti recomandam culorile roz sau violet.

Pentru ochii albastri, poti sa alegi tonuri calde, nuante de galben si portocaliu.

Pentru ochii caprui, esti liber sa alegi culorile tale preferate. Orice combinatie ai alege, te va avantaja.



Orice nuanta ai alege, e bine sa ai in vedere to timpul ca umbra intunecata este potrivita pentru coltul interior al ochiului si o umbra mai deschisa si mai stralucitoare se potriveste perfect in coltul exterior. Si mai presus de toate, uniformizeaza bine cele doua tonuri pentru a evita orice linie de separare, nuantele trebuie sa se intrepatrunda.

Specificatii Fard BIO pleoape, paleta 6 culori Pink Vibes, cu seminte de jojoba si extract magnolie Charlotte Bio

Caracteristici generale
Pentru
Infrumusetare
Cantitate
15 g
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu