Iti mai recomandam si

Fond de ten BIO fluid Coquille, cu aloe vera si extract scoarta magnolie Charlotte Bio

Brand: Charlotte Bio

Cod produs: 03-05-02-80-00127

Email
Beneficii Fond de ten BIO fluid Coquille, cu aloe vera si extract scoarta magnolie Charlotte Bio
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Fond de ten BIO fluid Coquille, cu aloe vera si extract scoarta magnolie Charlotte Bio

Datorita texturii sale usoare si care se contopeste cu pielea rapid, acest fond de ten lichid garanteaza un efect de piele uniforma si un finisaj mat, pudrat foarte natural. Fara efect de masca, ofera un ten unificat si o stralucire corecta.

Ingredientele naturale din compozitia acestui produs au beneficii extraordinare.
OFERA HIDRATARE: Aloe vera este cunoscuta pentru proprietatile sale hidratante, care ajuta la hidratarea pielii si la prevenirea uscarii acesteia.

EFECT ANTIINFLAMATOR: Extractul de scoarta de magnolie si aloe vera au proprietati antiinflamatoare, care pot ajuta la reducerea iritatiilor si a rosetii.

ROL ANTIOXIDANT: Extractul de scoarta de magnolie si aloe vera sunt bogate in antioxidanti si astfel ajuta la protejarea pielii de daunele cauzate de radicalii liberi si la prevenirea imbatranirii premature.

ACOPERIRE PERFECTA: Fondul de ten Charlotte Bio ajuta la acoperirea imperfectiunilor si a semnelor de imbatranire, oferind un aspect uniform si radiant.

PROTEJEAZA PIELEA: Acest fond de ten poate fi mai bland cu pielea sensibila si poate fi mai putin iritant decat produsele cosmetice conventionale, care pot contine ingrediente chimice si parabeni.

Acest fond de ten de la Charlotte Bio este prietenos cu tine si cu mediul inconjurator. Este fabricat in Italia respectand cele mai inalte standarde de calitate si contine 100% ingrediente de origine naturala si 25% ingrediente organice.
Produsul este certificat organic de catre Cosmebio si Ecocert, respectand astfel mediul inconjurator la fel de mult ca si pielea ta.

In plus, acest fond de ten este vegan si este certificat "Cruelty Free", aspect care atesta ca nu este fabricat din materii prime de origine animala si nu este testat pe animale.

Ingredientele vedeta ale acestui fond de ten fluid sunt aloe vera, recunoscuta pentru numeroasele sale beneficii dermatologice si extractul de scoarta de magnolie care are proprietati antioxidante.

Nuantele de fond de ten Porcelaine, Coquille, Ivoire Naturel, Nude, Beige Rose si Beige Naturel sunt ideale pentru tenul mai deschis, pe care il evidentiaza perfect si dezvaluie frumusetea lui naturala. Cu acest fond de ten vei beneficia de un ten luminos.
Daca esti in cautarea unui produs cu mai multa acoperire, BB Cream-ul Charlotte Bio va fi perfect pentru tine.

In functie de doza aplicata, fondul de ten organic Charlotte Bio promite o acoperire usoara pana la medie si un finisaj mat, pudrat foarte natural. Aproape ca vei simti ca nu porti nimic, avand in acelasi timp un ten unificat si stralucitor.

Cum sa aplici fondul de ten fluid Charlotte Bio?
Pune niste fond de ten fluid pe dosul mainii, apoi, folosind o pensula, un burete de machiaj sau degetul, aplica-l pe toata fata, de la centru spre exterior.

Nu ezita sa adaugi putin fond de ten pe aripioarele nasului dar si pe micile tale imperfectiuni pentru a-ti unifica tenul. Fondul de ten fluid de la Charlotte Bio are o textura lichida, care va reda fetei tale aspectul pielii tale naturale. Acoperirea sa este reglabila in functie de doza pe care o aplici.
Acest fond de ten a fost proiectat pentru a se potrivi tuturor tonurilor de piele, trebuie sa alegi doar nuanta pe care o doresti pentru tenul tau.

Pentru un ten mai uniform si o fixare de lunga durata, iti recomandam sa pregatesti tenul cu primerul de ten de la Charlotte Bio.

Specificatii Fond de ten BIO fluid Coquille, cu aloe vera si extract scoarta magnolie Charlotte Bio

Caracteristici generale
Tip produs
Infrumusetare
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu