Iti mai recomandam si

Lampa birou cu LED Quasar & Co.®, incarcare wireless telefon Andoid si IOS, touch control, reglare intensitate lumina rece/calda, timing inchidere, negru

Brand: Quasar & Co.

Cod produs: 01-01-12-28-00042

Email
Beneficii Lampa birou cu LED Quasar & Co.®, incarcare wireless telefon Andoid si IOS, touch control, reglare intensitate lumina rece/calda, timing inchidere, negru
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Lampa birou cu LED Quasar & Co.®, incarcare wireless telefon Andoid si IOS, touch control, reglare intensitate lumina rece/calda, timing inchidere, negru

  • Lampa de birou cu LED-uri, cu un design modern, cu multiple functii si diferite moduri de iluminare.
  • Ideala pentru a imbunatati confortul ochilor si economisirea energiei.
  • Lampa lumineaza spatiul de lucru dupa preferintele utilizatorului sau in functie de activitatile acestuia.
  • Este prevazuta cu 4 trepte pentru reglarea luminozitatii si patru setari de culoare.
  • Modul de odihna, in care lampa lumineaza timp de 45 de minute, are rolul de a proteja ochii.
  • Designul smart permite utilizatorului sa regleze bratul lampii, pe verticala.
  • Lampa are un incarcator wireless integrat pentru a incarca majoritatea smartphone-urilor compatibile cu Qi Wireless Charging Standard (mai putin telefoanele Huawei).
  • Alte dispozitive pot fi incarcate in portul USB cu care este prevazut lampa, utilizand un cablu de incarcare cu tipul de conector potrivit dispozitivului.

Lampa de birou cu LED-uri, cu un design modern, cu multiple functii si diferite moduri de iluminare. Ideala pentru a imbunatati confortul ochilor, ajuta la economisirea energiei si este perfecta pentru oricare categorie de varsta.

Nu ocupa prea mult spatiu, dar se integreaza cu usurinta in orice tip de birou office sau in camerele din locuinta. Lampa lumineaza spatiul de lucru dupa preferintele utilizatorului sau in functie de activitatile acestuia.

Este prevazuta cu 4 trepte pentru reglarea luminozitatii (25% 50% 75% 100%) si patru setari de culoare: Reading, Study, Computer, Children. Astfel poate fi utilizata pe tot parcursul zilei la citit, la studiu, la lucru la calculator, in momentele de relaxare sau pentru alte ocupatii din timpul liber. Modul de odihna, in care lampa lumineaza timp de 45 de minute, are rolul de a proteja ochii si poate fi utilizat atat la birou, in timpul zilei, cat si seara, pentru citit inainte de culcare. Dupa ce trec cele 45 de minute, lampa va incepe sa clipeasca in mod constant, pentru a va anunta ca minutele s-au scurs si ca este momentul sa va odihniti.  Designul smart permite utilizatorului sa regleze bratul lampii, pe verticala, pentru a gasi cel mai bun unghi de iluminare in functie de nevoi si activitate sau pentru a lumina anumite obiecte sau portiuni de pe birou. Lampa are un incarcator wireless integrat pentru a incarca majoritatea smartphone-urilor compatibile cu Qi Wireless Charging Standard (mai putin telefoanele Huawei). Functia de incarcare wireless este practica si utila, trebuie doar pozitionat telefonul pe panoul de incarcare de pe baza lampii.

Daca smartphone-ul nu este compatibil sau nu suporta optiunea de incarcare wireless, acesta sau chiar alte dispozitive pot fi incarcate in portul USB cu care este prevazut lampa, utilizand un cablu de incarcare cu tipul de conector potrivit dispozitivului.

Caracteristici tehnice:

Putere: 6-8W

Flux luminos: 450 lm

Eficienta: 160lm/W

Tip LED: SMD

Tensiune/Curent intrare: 100-240 Vca, tensiune de intrare 5V/3A

Frecventa: 50/60 Hz

Temperatura de culoare reglabila: 2700K -> 6500K

Durata de viata: 20.000 h

Grad de protectie IP: IP20

Temperatura de functionare: -20 - +45 grade Celsius

Iesire wireless de incarcare: 5V, 1A (5W)

Iesire USB: 5V, 0.5A (2.5W)

Culoare: Negru

Material: ABS/Aluminiu

Brand: Quasar & Co.

Dimensiuni ambalaj: 5 x 11.5 x 43 cm

Greutate: 800 g

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Lampa birou cu LED Quasar & Co.®, incarcare wireless telefon Andoid si IOS, touch control, reglare intensitate lumina rece/calda, timing inchidere, negru

CARACTERISTICI GENERALE
Numar surse de iluminare
52
Tip bec
Led
Utilizat pentru
Birou
Dormitor
Living
Material
Abs
Aluminiu
Culoare
Negru mat
Tip soclu
Led integrat
Tensiune de alimentare
220 v
Inaltime
40 cm
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu