Categorii produse

Oferte dedicate afacerii tale

  • Filtre
 
  • Marturii nunta

Marturii nunta

Ce marturii de nunta gasesti la noi?

Pe Doraly.ro, in aceasta categorie poti gasi o gama variata de marturii precum marturii din metal si hartie, suporturi numere de masa, marturii sticlute cu dop, marturii rame foto si multe altele, pe care le poti comanda la set sau en gros.

Ce marturii nunta sunt necesare la un astfel de eveniment?

Pe langa toate decoratiunile specifice marelui eveniment, marturiile sunt micile accesorii pe care fiecare invitat trebuie sa le primeasca, aratandu-ti astfel recunostinta fata de ei.

Atunci cand alegi marturiile pentru nunta acestea trebuie sa reflecte personalitatea voastra, sa fie practice si sa aminteasca mereu de marele eveniment.

Cele mai des intalnite marturii sunt borcanasele cu dulceata, ramele foto, ramele magnetice, cutiutele pentru bomboane, lumanarile parfumate, sapunele de diferite modele, semnele de carte sau mici sticlute cu alcool.

Alege-le pe cele de care ai nevoie, cumpara la bucata, set sau en-gros, si bucura-te de preturile mici si flexible in functie de cantitatea aleasa.

Si stai fara griji, dupa confirmarea comenzii, o impachetam sigur si apoi o expediem prin curier, direct la usa ta, in cel mai scurt timp. 

Viziteaza-ne periodic pentru a nu rata ofertele noastre.