Categorii produse

Oferte dedicate afacerii tale

  • Filtre
 
  • Rechizite si papetarie copii

ACUARELE 24
744 - 803 lei
ACUARELE 18
744 - 803 lei

Rechizite si papetarie copii


Mic sau mare, copilul tau are constant nevoie de rechizite scolare de calitate cu care sa-si duca la bun sfarsit fiecare tema, iar rezultatele sa fie cat mai bune.

Pe Doraly.ro, in aceasta categorie gasesti tot ce iti trebuie in materie de rechizite precum ghiozdane, genti, penare, caiete, coperti caiete, seturi pictura fata, acuarele, creioane groase, sabloane pictura, table de scris, sevalete, role pentru pictura, creioane colorate, penare cilindrice, truse scolare, tabla magnetica, seturi creioane, sort pictura copii, pachete de rechizite doraly si multe altele, care asteapta sa ajunga la tine.

Si daca ai mai multi copii, poti cumpara produsele disponibile si in cantitati mai mari, beneficiind astfel de preturile mici si flexible in functie de cantitatea aleasa.

Dupa ce ai plasat comanda, de restul ne ocupam noi si dupa confirmarea comenzii, in maxim 72 de ore ai produsele direct la usa, oriunde in tara.

Chiar daca nu gasesti ceea ce cauti, noi ne straduim constant sa populam categoriile cu produse variate, astfel incat sa ai tot ceea ce iti doresti la cateva click-uri distanta.