Iti mai recomandam si

Supapa de sens pentru compresor nr.948 1/2" - 9mm - 3/8"

Brand: VERKE

Cod produs: 04-01-07-02-00497

Email
Beneficii Supapa de sens pentru compresor nr.948 1/2" - 9mm - 3/8"
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Supapa de sens pentru compresor nr.948 1/2" - 9mm - 3/8"

Supapa de sens pentru compresor nr.948 1/2" - 9mm - 3/8"


DATE TEHNICE:

- Iesire depresor 9.8mm - Filet metric M10 cu pas de 1mm

- Intrare teava refulare pompa compresor de  16.3mm - Filet tip BSP sau Tip G(gaz) 3/8"

- iesire pentru rezervor de aer de 1/2 "(20.8mm) - Filet tip BSP sau Tip G(gaz) 1/2"

* gauri masurate la varfurile firului

DESCRIEREA PRODUSULUI

Supapa de sens pentru compresor de aer este o piesă importantă a sistemului de aer comprimat, utilizată pentru a controla fluxul de aer și a preveni circulația inversă a aerului prin compresor. Această supapă este concepută să se deschidă atunci când aerul comprimat este pompat într-un sistem sau un echipament, iar apoi să se închidă pentru a preveni întoarcerea aerului prin compresor.

Supapa de sens pentru compresorul de aer este disponibilă în diferite dimensiuni și forme, în funcție de specificațiile compresorului. De obicei, aceasta este fabricată din materiale durabile, precum alama sau oțel inoxidabil, pentru a rezista la presiuni mari și pentru a preveni coroziunea.

Este important să alegeți o supapă de sens adecvată pentru compresorul dumneavoastră de aer și să o înlocuiți atunci când aceasta se deteriorează sau se uzura pentru a preveni pierderile de aer și pentru a asigura funcționarea corespunzătoare a sistemului de aer comprimat.


CE POTI FACE CU ACEST PRODUS:

Supapa de sens pentru compresor de aer este o piesă de schimb necesară pentru funcționarea adecvată a unui sistem de aer comprimat. Iată câteva lucruri pe care le puteți face cu această piesă:

  1. Înlocuirea supapei de sens uzate sau deteriorate într-un sistem de aer comprimat pentru a preveni circulația inversă a aerului prin compresor și a asigura funcționarea corespunzătoare a sistemului.

  2. Instalarea supapei de sens într-un sistem de aer comprimat nou, pentru a preveni deteriorarea compresorului și a altor componente ale sistemului.

  3. Utilizarea supapei de sens într-un sistem de aer comprimat pentru a controla fluxul de aer într-un singur sens și a preveni pierderile de presiune din recipientul de stocare.

  4. Înlocuirea supapei de sens cu una mai performantă sau mai eficientă pentru a îmbunătăți eficiența și performanța sistemului de aer comprimat.

Este important să alegeți o supapă de sens adecvată pentru compresorul dumneavoastră de aer și să o instalați și să o întrețineți în conformitate cu instrucțiunile producătorului sistemului de aer comprimat pentru a asigura funcționarea corespunzătoare și siguranța în utilizare.


CUM IL FOLOSESC?

Utilizarea supapei de sens depinde de sistemul de aer comprimat în care este instalată. În general, supapa de sens este utilizată pentru a controla fluxul de aer într-un singur sens și pentru a preveni circulația inversă a aerului prin compresor. Aceasta este importantă pentru a preveni deteriorarea compresorului, a echipamentelor și a altor componente ale sistemului de aer comprimat.

În mod normal, supapa de sens este instalată pe conducta de refulare a compresorului, între acesta și recipientul de stocare a aerului comprimat. În timpul utilizării, aceasta va permite aerului să circule într-un singur sens - de la compresor spre recipient - și va preveni circulația inversă a aerului prin compresor atunci când presiunea din recipient scade sub nivelul setat.

Este important să consultați manualul de utilizare al sistemului de aer comprimat pentru a afla cum să instalați și să utilizați supapa de sens în mod corespunzător, precum și pentru a verifica perioadele de întreținere și înlocuire recomandate de producătorul sistemului.


Piesa schimb compresoare KraftDele KD1478, KD1484

sau pentru cap compresor KraftDele KD1401, KD1402, KD1403, KD1405, KD1491, KD1492, KD1493


- Iesire depresor 9.8mm - Filet metric M10 cu pas de 1mm

- Intrare teava refulare pompa compresor de  16.3mm - Filet tip BSP sau Tip G(gaz) 3/8"

- iesire pentru rezervor de aer de 1/2 "(20.8mm) - Filet tip BSP sau Tip G(gaz) 1/2"

* masurate la varfurile firului


Protejeaza impotriva fluxului de aer comprimat din cilindru.

Potrivit pentru compresoare cu capacitati: de la 24 l, 50 l, 100 l, 150l, 300l de marci precum: Eurotec, Eurotek, Marpol, Unitech, Gude, Targed, Ripper, Kraft & Delle, Einhell, Geko, BassPolska, Matrix si alte modele disponibile pe piata poloneza.
Se potriveste de asemenea la 2080, 2090, 3080, 3090, 2120, 3120

Calitate garantata

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Supapa de sens pentru compresor nr.948 1/2" - 9mm - 3/8"

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs
Supapa
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu