Categorii produse

Oferte dedicate afacerii tale

Categorii B2B

Tun de caldura electric 30kw C31 Calore

Tun de caldura electric 30kw C31 Calore

Acest produs nu mai face parte din oferta Doraly

Inca 34 persoane se uita impreuna cu tine la acest produs

COD PRODUS: 04-01-17-02-00015

Beneficii:

Tun electric de caldura C31 CALORE, putere calorica 15÷30kW, debit aer 1720mcb/h. Tensiunea de alimentare este 400V, iar puterea electrica necesara este 30kW. Tunul electric de caldura C31 CALORE are selector de putere in 2 trepte de putere 15kw si 30kW si functie de ventilatie suplimentara! Tunul electric de caldura C31 este echipat standard cu protectie la supraincalzire!

  • Descriere
  • Specificatii
  • Recenzii

Descriere

CARACTERISTICI TEHNICE: Tun de caldura electric C31 CALORE

Putere calorica: 30kW (25.800 kcal/h)
Trepte de putere: 15÷30kW
Tensiune alimentare: 400V 
Debit de aer (la 65 grade C): 1.720mcb/h 
Salt termic: 78 grade C 
Amperaj: 43,9A
Dimensiuni (L x l x H): 637x585x571 mm 
Greutate: 32kg

Tun de caldura electric usor de manevrat
Functionare usoara si silentioasa
Usor de ridicat, transportat si redirectionat
Selector de putere pentru functionarea in 2 trepte 15-30kW
Grilaj de protectie pentru functionare sigura fara risc de accidentare
Functionare fara zgomot, fara miros
Adecvat pentru utilizare la interior

Tunurile de caldura Seria C sunt generatoare de aer cald portabile care funcţionează exclusiv cu alimentare electrică 400V. 
Manevrabile, robuste, simplu de utilizat şi cu întreţinere redusă, acestea permit încălzirea spaţiilor închise, atelierelor, sălilor de recepţie, spatiilor de depozitare, şantierelor, fără constrângeri de instalare şi evitând dificultăţile de aprovizionare sau de depozitare a carburantului. 
Nu degajă niciun miros sau gaz de ardere şi furnizează căldură sănătoasă. Acestea pot fi utilizate în spaţii închise, în zone ermetice sau la subsol, precum şi în spaţii în care nu se permite prezenţa unei flăcări deschise. 

Practice 
Dispunând de dimensiuni reduse, fiind uşoare şi simplu de manevrat, tunurile electrice de caldura Seria C sunt simplu de deplasat şi de transportat, chiar şi în zonele inaccesibile. Punerea în funcţiune se limitează la racordarea la reteaua de curent electric 400V. Utilizarea acestora nu presupune nicio supraveghere, termostatul de ambianta integrat gestionează în mod automat funcţionarea aparatului, în funcţie de nevoi. 

Robuste 
Dotate cu şasiu din oţel 15/10, tunurile electrice de caldura din Seria C beneficiază de o robusteţe sporită care le conferă o durată de viaţă îndelungată chiar şi în condiţii de utilizare dintre cele mai dificile. Motorul este integral integrat cu scopul de a evita deteriorarea ventilatorului în caz de cădere sau şoc accidental. 

Performante 
Pentru o eficienţă maximă, tunurile electrice de caldura Seria C sunt echipate cu rezistenţe spiralate blindate care, prin forma robusta, optimizează schimbul de căldură şi permit obţinerea unor temperaturi foarte ridicate (peste 65°C salt termic). 
Selectorul de funcţii permite utilizarea în mod de ventilare exclusivă şi reglarea puterii calorice a tunului electric de aer cald in functie de nevoi.

Sigure 
Tunurile electrice de aer cald din Seria C sunt echipate cu dispozitive de siguranţă conforme cu standardele europene: termostat de supraîncălzire, functie post-ventilatie care garantează răcirea aparatului la oprire, componente electrice şi cablaje inaccesibile fără demontare, grilaje de aspirare şi dispersie a caldurii robuste. Conform normelor CE privind aparatele de uz industrial, tunurile electrice de caldura Seria C sunt echipate cu termostat în caz de supraîncălzire, cu repornire manuală.

Specificatii

Caracteristici Generale

Tip Tun de caldura electric
Tip combustibil Electric , la retea
Functii Ventilatie si inclazire cu 2 trepte de putere
Culoare Rosu

CARACTERISTICI TEHNICE

Flux de aer 1720mcb/h
Tensiune alimentare 380v
Puterea de incalzire 15-30kw
Amperaj 43,9a

DIMENSIUNI

Inaltime 571mm
Lungime 637mm
Latime 585
Greutate 32
Brand: calore

Doraly.ro este o platforma E-commerce de tip Marketplace care promoveaza si vinde atat produsele comerciantilor parteneri, cat si produsele proprii.
Informatiile din aceasta pagina sunt verificate si actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly.ro nu poate garanta ca toate informatiile incarcate de comerciantii parteneri sunt corecte, complete si actualizate, de aceea, in cazul in care observi o greseala, te rugam sa ne informezi pe adresa de email [email protected].

Recenzii

Fii primul care adauga o recenzie

Preturi flexibile

Vrei sa cumperi mai mult?
Beneficiezi de preturi mai mici!

Transport

Platesti o singura taxa de transport pentru comenzi

Marketplace

Avem mii de produse de la producatori si importatori directi.

Suport

Ai intrebari? Suna-ne sau scrie-ne si noi te vom ajuta rapid!

Te-ai razgandit?

Nicio problema! Returnezi simplu orice produs.