Iti mai recomandam si

VITAL - Ser reparator pentru par, impotriva varfurilor despicate, 50ml

Brand: VITAL

Cod produs: 03-05-02-39-45-01375

Email
Beneficii VITAL - Ser reparator pentru par, impotriva varfurilor despicate, 50ml
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere VITAL - Ser reparator pentru par, impotriva varfurilor despicate, 50ml

DESCRIERE

Serul Vital Repair pentru vârfuri duble este conceput pentru părul uscat și intens deteriorat, cu refacere a varfurilor despicate. Formula unica cu ulei de argan si jojoba, reda stralucirea si aspectul sanatos.

Doar pentru uz profesional. Testat dermatologic.

Producator: STAPIZ PROFESSIONAL

Ingrediente active:

  • Ulei de argan
  • Ulei de jojoba
  • Olus oil

VITAL - Linie profesională de cosmetice pentru păr concepută pentru tipurile de păr problematice (problema cu vârfurile duble, părul gras, căderea părului și mătreața). O gamă largă de extracte naturale utilizate în formulări unice oferă o schimbare vizibilă a stării părului și previne problemele eșecurilor.

Mod de utilizare: întindeți o cantitate mică de ser uniform pe păr. Nu clatiti.

BENEFICII

Uleiul de argan reface parul uscat si deshidratat, hidrateaza firele de par distruse de șocurile termice sau de folosirea agresiva a produselor cosmetice.

Tocoperol (Vitamina E) ajuta in prevenirea efectelor mediului inconjurator asupra firelor de par si a scalpului (faciliteaza si circulatia sangvina la nivelul acestuia).

Ulei de jojoba - Cea mai naturală grijă pentru părul tău – nu doar că îl hidratează intens și îl păstrează sănătos și strălucitor, însă uleiul de jojoba are și proprietăți anti-inflamatorii care îți protejează în același timp și scalpul.

Olus Oil hidrateaza parul si il face moale si catifelat.

INGREDIENTE

INCI: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Isopropyl Myristate, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Phytantriol, Olus Oil, Tocopherol, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Specificatii VITAL - Ser reparator pentru par, impotriva varfurilor despicate, 50ml

CARACTERISTICI GENERALE
Tip par
Uscat si intens deteriorat
Pentru
Femei
Forma/Textura
Lichid
Beneficii
Uleiul de argan reface parul uscat si deshidratat, hidrateaza firele de par distruse de șocurile termice sau de folosirea agresiva a produselor cosmetice. tocoperol (vitamina e) ajuta in prevenirea efectelor mediului inconjurator asupra firelor de par si a scalpului (faciliteaza si circulatia sangvina la nivelul acestuia). ulei de jojoba - cea mai naturală grijă pentru părul tău – nu doar că îl hidratează intens și îl păstrează sănătos și strălucitor, însă uleiul de jojoba are și proprietăți anti-inflamatorii care îți protejează în același timp și scalpul. olus oil hidrateaza parul si il face moale si catifelat.
Cantitate
50ml
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu