239,00 lei
Ultimele 9 produse

Chinga de tractare si remorcare auto, GlowforHome, 5 tone, lungime 8 metri, fixare cu carlige, material reflectorizant, usor de transportat, vizibil noaptea, manusi, husa transport, albastru

Brand: GlowforHome

Cod produs: 11-09-17-00221

239,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 2% reducere
Vandut si livrat de: Glowforhome Industries
Estimat livrare: Joi, 30 mai - Lun, 3 iun.
Livrare prin curier: 15,99 lei
Livrare la EasyBox: 10,99 lei
Beneficii Chinga de tractare si remorcare auto, GlowforHome, 5 tone, lungime 8 metri, fixare cu carlige, material reflectorizant, usor de transportat, vizibil noaptea, manusi, husa transport, albastru
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus

Descriere Chinga de tractare si remorcare auto, GlowforHome, 5 tone, lungime 8 metri, fixare cu carlige, material reflectorizant, usor de transportat, vizibil noaptea, manusi, husa transport, albastru

O chinga poate sa-ti ofere solutii rapide si eficiente in situatii neprevazute, economisindu-ti nu doar timp pretios, ci si bani. Fie ca te confrunti cu o situatie de remorcare sau ai nevoie de ajutor in diverse situatii pe drum, adaugarea unei chingi in echipamentul tau auto poate face diferenta intre o expeditie placuta si rezolvarea rapida a unor probleme potentiale.


Chinga de tractare si remorcare auto, cu o capacitate generoasa de 5 tone si o lungime de 8 metri, este proiectata pentru o utilizare convenabila si eficienta. Aceasta reprezinta un partener esential pentru interventiile in situatii de urgenta si remorcare.

Un aspect distinctiv al chingii este sectiunea reflectorizanta plasata strategic in mijlocul sau, oferind o vizibilitate sporita pe timp de noapte si contribuind la siguranta pe drumurile publice.

Utilizarea chingii de tractare si remorcare auto se realizeaza in patru pasi simpli: inserarea carligelor de siguranta, infiletarea pinilor de siguranta, strangerea corespunzatoare si chinga este gata pentru remorcare.

Cu un design usor de transportat, chinga este practica in utilizare si vine echipata cu accesorii valoroase, inclusiv manusi si o husa de transport. Nuanta sa atragatoare de albastru nu doar ca adauga un element estetic, ci si contribuie la recunoasterea rapida a echipamentului de remorcare.

Chinga de tractare si remorcare auto este un cadou ideal atat pentru posesorii de masini, cat si pentru pasionatii de off-road. Aceasta accesorizare practica si robusta devine o unealta indispensabila pentru oricine se confrunta cu situatii de tractare sau remorcare. Indiferent ca te afli in calatorii off-road sau in zone urbana, aceasta chinga ofera siguranta si fiabilitate in timpul manevrelor de remorcare.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Chinga de tractare si remorcare auto, GlowforHome, 5 tone, lungime 8 metri, fixare cu carlige, material reflectorizant, usor de transportat, vizibil noaptea, manusi, husa transport, albastru

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs
Chiga tractare
Tip
Chiga tractare
Tip vehicul
Autoturism
Greutate maxima suportata (Kg)
5000
Lungime
8 m
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu