596,98 lei
Ultimele 4 produse
597 puncte

Cordon prelungitor 10 metri cu 3 prize cauciucate 16A cablu H07BQ-F 3G2.5 poliuretan rezistent la uleiuri si intemperii IP44

Brand: LEDO

Cod produs: 01-02-05-13-00041

LIVRARE GRATUITA
596,98 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 9% reducere
Vandut si livrat de: Ledo Line
Estimat livrare: Joi, 30 mai - Lun, 3 iun.
Livrare prin curier: Gratuit
Beneficii Cordon prelungitor 10 metri cu 3 prize cauciucate 16A cablu H07BQ-F 3G2.5 poliuretan rezistent la uleiuri si intemperii IP44
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 597 puncte
Doraly Plus

Descriere Cordon prelungitor 10 metri cu 3 prize cauciucate 16A cablu H07BQ-F 3G2.5 poliuretan rezistent la uleiuri si intemperii IP44

Cordon prelungitor 10 metri cu 3 prize cauciucate 16A cablu H07BQ-F 3G2.5 poliuretan rezistent la uleiuri si intemperii IP44

  • Numar de prize: 3
  • Secțiune transversală nominală conductor: 2,5 mm²
  • Lungime: 10m
  • Material manta exterioara: Poliuretan (PUR)
  • Curent nominal :16 A
  • Culoare izolatie exterioară: Portocaliu
  • Grad de protectie (IP) IP44

Descoperă cordonul prelungitor perfect conceput pentru a satisface cele mai exigente nevoi ale tale: Cordonul prelungitor de 10 metri cu 3 prize cauciucate, fabricat din cablu H07BQ-F 3G2.5 și acoperit cu un strat de poliuretan rezistent la uleiuri și intemperii, conform standardului de protecție IP44.

Cu o lungime de 10 metri, acest cordon prelungitor iți oferă libertatea de a conecta dispozitivele la distanțe considerabile, sporind astfel flexibilitatea și comoditatea utilizării. Cele 3 prize sunt dispuse strategic pentru a asigura acces facil și simultan la multiple dispozitive.

Construit pentru performanțe superioare, cablul H07BQ-F 3G2.5 garantează durabilitate și siguranță in utilizare. Stratul de poliuretan rezistent la uleiuri și intemperii protejează cordonul impotriva factorilor de mediu, permițandu-i să funcționeze optim in diverse condiții, inclusiv in prezența umezelii.

Cu o clasă de protecție IP44, acest cordon prelungitor este proiectat pentru a rezista la stropirea de apă și particule de praf, oferindu-ți liniștea că dispozitivele tale sunt in siguranță in orice mediu.

Investește in calitate și performanță cu cordonul prelungitor 10 metri, care nu doar indeplinește, ci depășește standardele, asigurandu-ți o soluție durabilă și sigură pentru orice necesitate electrică. Cumpără acum și bucură-te de o experiență de utilizare fără compromisuri!

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Cordon prelungitor 10 metri cu 3 prize cauciucate 16A cablu H07BQ-F 3G2.5 poliuretan rezistent la uleiuri si intemperii IP44

CARACTERISTICI GENERALE
Tip
Prelungitor cu 3 prize
Utilizare
Industrial comercial rezidential
Material
Poliuretan
Culoare
Portocaliu
Dimensiune
10 metri
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu