49,00 lei
Ultimul produs

Fiica regelui pirat, Tricia Levenseller

Brand: Storia Books

Cod produs: 06-15-04-03806

49,00 lei
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Joi, 30 mai - Vin, 31 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii Fiica regelui pirat, Tricia Levenseller
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus

Descriere Fiica regelui pirat, Tricia Levenseller

Primul volum din seria Fiica regelui pirat

In cele din urma, eu voi fi arma care-i va aduce sfarsitul.

Trimisa in misiune pentru a recupera o harta straveche, cheia unei comori legendare, Alosa se lasa capturata de dusmani pentru a le putea cerceta in voie corabia.

Tanara, care le face zile fripte piratilor necrutatori din echipaj, are un singur obstacol in calea sa: cel care o captureaza, si anume secundul Riden, neasteptat de inteligent si insuportabil de atragator.

Insa Alosa are cativa asi in maneca si niciun pirat nu o poate opri pe fiica regelui pirat.

Romanul de debut al autoarei TRICIA LEVENSELLER reuneste actiunea, aventura, romantismul si un strop de magie intr-o poveste palpitanta YOUNG ADULT cu pirati.

„Levenseller lanseaza pe piata un debut impresionant prin aceasta poveste amuzanta, alerta, plina de romantism si aventuri maritime, intr-o lume fantasy cu nenumarate insulite misterioase, conduse de pirati si sirene. Fiica regelui pirat e un roman care nu trebuie sa-ti lipseasca din biblioteca!” ― Publishers Weekly

„Tricia Levenseller a creat un personaj feminin formidabil, o eroina perspicace si imprevizibila care stie sa aiba grija de ea in timp ce face niste alegeri dificile, si ii invita pe cititori intr-o aventura captivanta din care nu lipsesc incrucisarile de sabii si luptele sangeroase.” — School Library Journal

„Atentie cititori, avem in sfarsit o versiune feminina a lui Jack Sparrow! Romanul se adreseaza clar fanilor francizei Piratii din Caraibe si celor care prefera o eroina neinfricata, de care trebuie neaparat sa te feresti, si un erou inteligent, de care cu siguranta nu trebuie sa te feresti. Daca va plac povestile de dragoste intense, aventurile pe mare si pe uscat si intorsaturile spectaculoase de situatie, cititi Fiica regelui pirat! — Anna Banks, autoarea romanului bestseller New York Times Of Triton

„Debutul exploziv al Triciei Levenseller, primul volum din seria Fiica regelui pirat, ne arunca in cale nenumarate pericole, furtuni pe mare, pirati sarmanti si incrucisari de sabii, insa nimeni si nimic nu o poate invinge pe Alosa. O escapada maritima uimitoare, un roman care ii va captiva si fermeca pe cititori!” ― Shelf Awareness

Specificatii Fiica regelui pirat, Tricia Levenseller

CARACTERISTICI GENERALE
Autor
Tricia levenseller
Gen/Tip
Povesti pentru copii
Numar pagini
272
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu