19.783,88 lei
Ultimele 2 produse
19784 puncte

Pachet pompa de caldura aer-apa Vaillant 7 kW, Unitate exterioara pompa de caldura aer-apa, Vaillant, aroTHERM VWL 75/5 AS + Unitate interna - Vaillant VWL 77/5 IS

Brand: Vaillant

Cod produs: 05-17-07-00036

19.783,88 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de reducere
Vandut si livrat de: DOLINEX SRL
Estimat livrare: Joi, 9 mai - Mar, 14 mai
Livrare prin curier: 146,00 lei
Beneficii Pachet pompa de caldura aer-apa Vaillant 7 kW, Unitate exterioara pompa de caldura aer-apa, Vaillant, aroTHERM VWL 75/5 AS + Unitate interna - Vaillant VWL 77/5 IS
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 19784 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Pachet pompa de caldura aer-apa Vaillant 7 kW, Unitate exterioara pompa de caldura aer-apa, Vaillant, aroTHERM VWL 75/5 AS + Unitate interna - Vaillant VWL 77/5 IS

Pentru construcții noi sau renovări: cu noua noastră pompă de căldură aer - apă aroTHERM Split, economisiți până la 75% din costurile energetice - și până la 30% din emisii - deoarece sistemul de pompă de căldură efectuează o transformare extrem de eficientă a energiei solare stocată în aer, într-un mediu confortabil pentru casa ta: căldură iarna, răcire vara și apă caldă pe tot parcursul anului.

Tehnologia split: ceva bun făcut și mai bine

Dezvoltat în Germania, fabricat în Europa: la fel ca aroTHERM-ul nostru, care și-a dovedit valoarea de mii de ori, aroTHERM Split cu tehnologie split frigorifică oferă o eficiență mare în gamă largă de capacități. Producția de înaltă calitate vă asigură că vă veți bucura de funcționalități durabile de încălzire și răcire.

1. Instalarea: mai flexibilă ca niciodată

Datorită noii tehnologii, unitățile exterioare și interioare pot fi acum amplasate până la 25 de metri distanță una de cealaltă. Astfel, veți găsi cu siguranță locul perfect pentru pompa de căldură.

2. Operarea: mai silenţioasă ca niciodată

Fiind una dintre cele mai silențioase pompe de căldură aer-apă de pe piață, aroTHERM Split este perfectă pentru utilizare în comunități de locuințe rezidenţiale. Chiar și la o distanță de doar câțiva metri, emisiile de zgomot sunt reduse la nivelul unui computer. Și este liniște și în interiorul locuinței. Cel mai adesea, unitatea interioară se află în camera tehnică și este la fel de silențioasă ca un frigider modern.

3. Raport performanță-preț: mai bun ca niciodată

Cu aroTHERM Split, beneficiați de tehnologie de ultimă generație la un preț accesibil. Începând cu instalarea, care are loc în cel mai scurt timp, fără niciun efort. În viitor, puteți economisi banii cheltuiți acum pentru testarea emisiilor sau curățarea coșului de fum. Iar costurile operaționale în timp sunt foarte mici.

Confortul de încălzire, apă caldă și răcire într-un aparat cu dimensiuni reduse

Ca și în cazul aroTHERM, soluția aroTHERM Split constă din două unități. Pompa de căldură pentru exterior se instalează pe peretele casei sau în grădină. Cu unitatea interioară, uniTOWER, care este doar la fel de mare ca un frigider, economisiți spațiu de locuit considerabil, în special în clădirile noi. Cilindrul său de stocare apă caldă, integrat, acoperă cerințele normale ale unei familii de patru persoane.

Dacă cererea de apă caldă este mai mare sau dacă va fi integrat un sistem solar termic, puteți opta pentru o stație hidraulică murală în combinație cu un cilindru de stocare, cum ar fi uniSTOR.

Într-o construcție nouă, puteți utiliza aroTHERM ca singurul generator de căldură. Dacă faceți lucrări de renovare, îl puteți integra și în sistemul dvs. existent de încălzire cu petrol sau gaz. Controlul inteligent cu management hibrid asigură apoi utilizarea optimă a căldurii mediului.

Chiar mai eficient în sistem

AroTHERM Split este un adevărat jucător de echipă și funcționează perfect împreună cu alte componente Vaillant. De la sisteme fotovoltaice și ventilație controlată a spațiului locativ, până la încălzirea solară a apei: descoperiți soluțiile noastre de sistem dintr-o singură sursă, pentru încălzire și mai eficientă - inclusiv controlul convenabil al sistemului de încălzire prin aplicație.

Specificatii Pachet pompa de caldura aer-apa Vaillant 7 kW, Unitate exterioara pompa de caldura aer-apa, Vaillant, aroTHERM VWL 75/5 AS + Unitate interna - Vaillant VWL 77/5 IS

SPECIFICATII GENERALE
Tip alimentare
Monofazica
Temperatura maxima de lucru (°C)
63 c
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu