21.861,30 lei
Ultimele 3 produse
21861 puncte

Pachet pompa de caldura Vaillant Unitower aer-apa 5.5 kW, Unitate externa aroTherm VWL55/5 + Unitate interna aroTherm Unitower VW58/5 cu boiler 188 litri

Brand: Vaillant

Cod produs: 05-17-07-00035

21.861,30 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de reducere
Vandut si livrat de: DOLINEX SRL
Estimat livrare: Joi, 9 mai - Mar, 14 mai
Livrare prin curier: 98,00 lei
Beneficii Pachet pompa de caldura Vaillant Unitower aer-apa 5.5 kW, Unitate externa aroTherm VWL55/5 + Unitate interna aroTherm Unitower VW58/5 cu boiler 188 litri
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 21861 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Pachet pompa de caldura Vaillant Unitower aer-apa 5.5 kW, Unitate externa aroTherm VWL55/5 + Unitate interna aroTherm Unitower VW58/5 cu boiler 188 litri

Pachet pompa de caldura Vaillant Unitower aer-apa 5.5 kW, Unitate externa aroTherm VWL55/5 + Unitate interna aroTherm Unitower VW58/5 cu boiler 188 litri

Avantaje pompă de căldură Pompa de căldură aer apă 5 kW aroTHERM split VWL 55/5 AS:

1. Alternativă unde nu este gaz.

În regiunile unde accesul la rețeaua de gaz lipsește, Pompa de căldură aer apă 5 kW aroTHERM split VWL 55/5 AS este o alternativă interesantă la sistemele de încălzire cu biomasă, gaz lichefiat sau motorină. Prin utilizarea pompei de căldură economisiți spațiul pentru rezervoare sau pentru stocarea combustibilului.

Costuri mici la întreținere și service – durată de viață de peste 20 de ani

2. Răcire inclusă

Datorită funcției integrate de răcire, puteți beneficia de Pompa de căldură aer apă 5 kW aroTHERM split VWL 55/5 AS inclusiv în timpul sezonului cald. Proiectarea corespunzătoare a sistemului dumneavoastră va crește eficiența și vă va aduce beneficiul unei temperaturi confortabile în casă.

3. “Smart Grid Ready“

Toate pompele noastre de căldură aer-apă pot fi integrate în rețele inteligente (Smart Grids). Rețelele inteligente aduc cea mai bună utilizare a infrastructurii, ajutând la adaptarea, transferul și distribuirea unor cantități mai mari de energie regenerabilă.

4. “Fotovoltaic Ready“

Combinați cu un sistem fotovoltaic și veți crește în mod semnificativ economiile în consumul propriu de energie electrică. Gestionarea inteligentă a energiei este posibilă prin facilitățile incluse ale sistemului de automatizare.

5. Extrem de silențios și rezistent la temperaturi reduse

Pompa de căldură aer apă 5 kW aroTHERM split VWL 55/5 AS este una din cele mai silențioase pompe din clasa sa și îndeplinește cele mai stricte cerințe pentru funcționarea în timpul nopții în zonele rezidențiale. Datorită traseului frigorific de la unitatea exterioară în casă, sistemul nu poate îngheța, nici în caz de întreruperi prelungite a alimentării cu energie electrică.

6. Performanță ridicată, zgomot redus

Pompa de căldură aer apă 5 kW aroTHERM split VWL 55/5 AS este extrem de silențios: de la doar 3 metri distanță, nivelul presiunii acustice este mai mic de 30 dB (A). Din acest motiv, aroTHERM split poate fi instalat chiar și în comunități de locuințe terasate cu densitate mare, fără probleme.

7. Automatizare confortabilă

Puteți controla și regla întregul sistem în mod confortabil, cu multiMATIC 700 (controler de sistem), și cu modulul opțional de internet, prin intermediul aplicației

8. Tehnologie orientată către viitor

Pentru construcții noi sau renovări: cu noua noastră pompă de căldură aer – apă aroTHERM Split, economisiți până la 75% din costurile energetice – și până la 30% din emisii – deoarece sistemul de pompă de căldură efectuează o transformare extrem de eficientă a energiei solare stocată în aer, într-un mediu confortabil pentru casa ta: căldură iarna, răcire vara și apă caldă pe tot parcursul anului.

9. Tehnologia split: ceva bun făcut și mai bine

Dezvoltat în Germania, fabricat în Europa: la fel ca aroTHERM-ul nostru, care și-a dovedit valoarea de mii de ori, aroTHERM Split cu tehnologie split frigorifică oferă o eficiență mare în gamă largă de capacități. Producția de înaltă calitate vă asigură că vă veți bucura de funcționalități durabile de încălzire și răcire.

10. Instalarea: mai flexibilă ca niciodată

Datorită noii tehnologii, unitățile exterioare și interioare pot fi acum amplasate până la 25 de metri distanță una de cealaltă. Astfel, veți găsi cu siguranță locul perfect pentru pompa de căldură.

11. Raport performanță-preț: mai bun ca niciodată

Cu Pompa de căldură aer apă 5 kW aroTHERM split VWL 55/5 AS, beneficiați de tehnologie de ultimă generație la un preț accesibil. Începând cu instalarea, care are loc în cel mai scurt timp, fără niciun efort. În viitor, puteți economisi banii cheltuiți acum pentru testarea emisiilor sau curățarea coșului de fum. Iar costurile operaționale în timp sunt foarte mici.

12. Confortul de încălzire, apă caldă și răcire într-un aparat cu dimensiuni reduse

Soluția aroTHERM Split constă din două unități. Pompa de căldură pentru exterior se instalează pe peretele casei sau în grădină. Cu unitatea interioară, economisiți spațiu de locuit considerabil, în special în clădirile noi.

aroTHERM split este o pompă de căldură construită pe baza tehnologiei split – între unitatea exterioară și cea interioară, transferul termic se realizează printr-un traseu frigorific cu Freon.

În unitatea exterioară se regăsesc toate componentele circuitului frigorific. Condensatorul se regăsește în unitatea interioară.

Specificatii tehnice pompa de căldură aer apă 5 kW aroTHERM split VWL 55/5 AS:

  • TIP AER-APA
  • MODEL AROTHERM VWL 55/5 AS
  • PUTERE TERMICA INCALZIRE LA A+7/W35 4,90 kW
  • PUTERE TERMICA INC. A2/W35 3,40 kW
  • COP A7/W35 2,70
  • COP A2/W35 3,80
  • SCOP 4.70
  • CLS. EFICIENTA ENERG. INC. A++
  • PUTERE TERM. RACIRE A35/W7 MAX 6.30 KW
  • EER A35/W7 3.80
  • TEMP. MAXIMA ACM 75 C
  • TEMP MAX AG TERM INC 55 C
  • TEMP MIN AG TERM RACIRE 7 C
  • NIVEL DE ZGOMOT 54 dB(A)
  • ALIMENTARE ELECTRICA 230/50 V/Hz
  • AGENT FRIGORIFIC R410A
  • CANTITATE AGENT FRIGORIFIC 2.39 KG
  • RACORD PE PARTEA DE GAZ 15.87 mm
  • RACORD PE PARTEA DE LICHID 9.52 mm
  • Inaltime 765 mm
  • Latime 1100 MM
  • Adancime 450 MM
  • MASA 82 kg
Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Pachet pompa de caldura Vaillant Unitower aer-apa 5.5 kW, Unitate externa aroTherm VWL55/5 + Unitate interna aroTherm Unitower VW58/5 cu boiler 188 litri

SPECIFICATII GENERALE
Tip alimentare
Monofazica
Temperatura maxima de lucru (°C)
55 c
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu