37,00 lei
Ultimele 2 produse
37 puncte

100 de metode simple prin care puteti preveni boala Alzheimer - Jean Carper

Brand: Curtea Veche

Cod produs: 06-15-07-00313

37,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 5% reducere
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Mie, 8 mai - Joi, 9 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii 100 de metode simple prin care puteti preveni boala Alzheimer - Jean Carper
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 37 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere 100 de metode simple prin care puteti preveni boala Alzheimer - Jean Carper

100 de metode simple prin care puteti preveni boala Alzheimer - Jean Carper

 

 

Cei mai multi dintre noi cred ca sunt foarte putine masuri de preventie sau chiar ca nu este nimic de facut pentru a evita boala Alzheimer. Oamenii de stiinta ne demonstreaza insa ca lucrurile nu mai stau asa. De fapt, cercetatori renumiti din acest domeniu stiu in prezent ca cea mai buna solutie pe care o avem la indemana sau, poate, chiar singura noastra speranta in lupta impotriva bolii Alzheimer este aceea de a preveni instalarea ei.

 

Dupa ce renumita autoare de bestselleruri Jean Carper a descoperit ca este purtatoarea genei care o face susceptibila de a dezvolta boala Alzheimer, s-a hotarat sa gaseasca toate dovezile stiintifice recente in sprijinul evitarii acestei boli, care face ravagii in intreaga lume. Ea a descoperit astfel 100 de modalitati extrem de simple, testate stiintific, prin care putem reduce la minimum posibilitatea de a cadea victime bolii Alzheimer, declinului memoriei si altor forme de dementa.

 

Stiati ca vitamina B12 are un rol important in a impiedica deteriorarea creierului? Ca sucul de mere are aceleasi efecte favorabile ca unul dintre medicamentele folosite in boala Alzheimer? Ca navigarea pe Internet intareste celulele creierului si le impiedica sa imbatraneasca? Sau ca infectiile banale si o substanta folosita pe scara larga pentru anestezia generala pot declansa boala Alzheimer? Ori ca meditatia favorizeaza dezvoltarea de noi neuroni? Si ca exercitiile fizice au rol benefic pentru creierul nostru?

 

Este de ajuns sa luati fie si numai cateva masuri preventive, pentru a evita cat mai mult posibil instalarea bolii Alzheimer si a va schimba astfel in bine viitorul. Daca reusiti sa amanati fie si cu cinci ani declansarea bolii, reduceti deja la jumatate posibilitatea instalarii ei. Amanati cu zece ani „intalnirea“ cu boala Alzheimer si veti avea toate sansele sa traiti pana la o varsta inaintata, fara sa fi avut de suferit de pe urma ei.

 

Cartea lui Jean Carper va va schimba atitudinea fata de aceasta boala si va va oferi niste raspunsuri surprinzatoare in privinta sanatatii creierului, ajutandu va sa nu va confruntati cu aceasta boala necrutatoare.

 

Jean Carper este de profesie jurnalista, specializata in probleme medicale si de nutritie, si a obtinut numeroase premii pentru activitatea sa. Este autoarea a 23 de carti, unele dintre acestea fiind declarate „bestseller New York Times“. De asemenea, este editor colaborator in cadrul revistei USA Weekend, realizand de 14 ani rubrica „EatSmart“.

 

Jean Carper a fost primul corespondent senior medical al CNN, in cadrul acestei functii obtinand prestigiosul premiu ACE, acordat pentru seria sa de emisiuni despre neoplasmul cerebral. De asemenea, a primit mai multe premii de excelenta in activitatea jurnalistica, din partea American Aging Association si a American College of Nutrition, si face parte si din consiliul de conducere al American Aging Association si al American Botanical Council.

Este licentiata a Ohio Wesleyan University, care i-a acordat premiul pentru realizari deosebite in intreaga activitate. Locuieste in Washington, D.C., si in Florida.

 

 

Citeste si review

 

Specificatii 100 de metode simple prin care puteti preveni boala Alzheimer - Jean Carper

CARACTERISTICI GENERALE
Autor
Jean carper
Gen/Tip
Medicina
Numar pagini
352
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu