• FILTREAZA(0)

Rezervoare vase toaleta

(9)
Asigură-ți funcționalitatea corectă a toaletei cu rezervoare pentru vase de toaletă de încredere. Eficiență și economie de apă.
Filtre
Rezervoarele pentru vasele de toaleta sunt componente importante ale instalatiei de baie. Acestea stocheaza apa necesara pentru a clati vasul de toaleta si sunt disponibile in diferite dimensiuni si forme.

Ce tipuri de rezervoare pentru vasele de toaleta sunt disponibile?

Rezervoarele pentru vasele de toaleta pot fi de doua tipuri principale: rezervoare atasate si rezervoare suspendate. Rezervoarele atasate sunt montate pe partea din spate a vasului de toaleta si sunt conectate printr-un furtun la vas. Rezervoarele suspendate sunt montate pe perete si sunt conectate la vas prin intermediul unui sistem de conducte.

De asemenea, exista si rezervoare cu dubla evacuare, care permit utilizatorului sa aleaga intre doua cantitati diferite de apa pentru a clati vasul de toaleta, in functie de nevoile lor.

Care sunt componentele principale ale unui rezervor de toaleta?

Un rezervor pentru vasele de toaleta este format din mai multe componente. Acestea includ:

- Ventilul de umplere: acesta controleaza cantitatea de apa care intra in rezervor.

- Flotatorul: acesta detecteaza nivelul de apa din rezervor si opreste alimentarea cu apa atunci cand acesta ajunge la nivelul dorit.

- Sistemul de evacuare: acesta permite utilizatorului sa clateasca vasul de toaleta prin deschiderea unui robinet sau actionarea unei clapete.

- Valva de evacuare: aceasta permite apei sa treaca prin sistemul de evacuare si sa curete vasul de toaleta.

- Manerul de actionare: acesta permite utilizatorului sa deschida valva de evacuare si sa clateasca vasul de toaleta.

Cum se intretin rezervoarele pentru vasele de toaleta?

Pentru a mentine functionarea optima a rezervoarelor pentru vasele de toaleta, este important sa le intretineti corespunzator. Aceasta poate include verificarea regulata a componentelor, curatarea periodica a rezervorului si inlocuirea pieselor uzate sau deteriorate.

De asemenea, este important sa verificati nivelul de apa din rezervor si sa ajustati flotatorul, astfel incat sa fie setat la nivelul corect. In plus, utilizarea unui produs de curatare a vaselor de toaleta poate ajuta la mentinerea igienei si la evitarea acumularii de depuneri sau mirosuri neplacute.

In concluzie, rezervoarele pentru vasele de toaleta sunt componente importante ale instalatiei de baie. Este important sa alegeti un rezervor care sa se potriveasca cu dimensiunile si stilul vasului de toaleta si sa il intretineti corespunzator.
Inapoi
Filtre
Categorie
Pret
Oferte si reduceri
Livrare
Tip produs
Branduri
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu