• FILTREAZA(0)

Accesorii vase de toaleta

(39)
Completează-vă baia cu accesorii pentru vasele de toaletă. Stil și funcționalitate pentru fiecare detaliu.
Filtre
Accesoriile vaselor de toaleta sunt elemente esentiale pentru buna functionare a sistemului de canalizare. Acestea pot include flotorul, pompa cu tocator, supapa de sens si tubul de evacuare. 

Ce este flotorul si de ce este important?

Flotorul este un accesoriu care regleaza nivelul de apa din vasul de toaleta. Este atasat de un brat care se ridica si coboara in functie de nivelul apei din vas. Atunci cand nivelul apei scade sub o anumita limita, flotorul se va ridica si va permite apei sa curga in vas. Atunci cand nivelul apei atinge limita maxima, flotorul se va ridica si va inchide robinetul pentru apa. Flotorul este important pentru a evita inundarea vasului de toaleta si a preveni pierderile de apa.

Ce este pompa cu tocator si cum functioneaza?

Pompa cu tocator este un accesoriu utilizat in cazul in care vasul de toaleta este amplasat sub nivelul canalizarii principale. Aceasta pompa este proiectata pentru a marunti si pompa deseuri solide, cum ar fi hartie igienica, intr-un tub de evacuare care sa le duca la canalizare. Pompa cu tocator poate fi electrica sau actionata manual si are un mecanism de taiere care marunteste deseurile solide, astfel incat sa poata fi pompate fara probleme in tubul de evacuare.

Ce este supapa de sens si cum functioneaza?

Supapa de sens este un accesoriu care impiedica apa din canalizare sa se reverse in vasul de toaleta. Aceasta supapa este situata la baza vasului de toaleta si impiedica apa din canalizare sa intre in vas prin tubul de evacuare. Supapa de sens este importanta pentru a preveni inundarea vasului de toaleta cu apa murdara.

Ce este tubul de evacuare si cum functioneaza?

Tubul de evacuare este un accesoriu care transporta deseurile solide din vasul de toaleta la canalizarea principala. Acest tub trebuie sa fie de dimensiune adecvata si trebuie sa aiba o panta corecta pentru a permite o evacuare eficienta a deseurilor solide. Tubul de evacuare poate fi din PVC sau din fonta si trebuie sa fie bine fixat pentru a evita scurgerile sau fisurile.

In concluzie, accesoriile vaselor de toaleta sunt elemente importante pentru buna functionare a sistemului de canalizare. Flotorul regleaza nivelul apei din vas, pompa cu tocator marunteste si pompeaza deseuri solide, supapa de sens impiedica apa din canalizare sa se reverse in vasul de toaleta, iar tubul de evacuare transporta deseurile solide la canalizarea principala. Este important sa alegeti accesorii de calitate si sa le instalati corect pentru a evita problemele si scurgerile de apa murdara.

De asemenea, este important sa efectuati o intretinere regulata a acestor accesorii, curatandu-le si inlocuindu-le atunci cand este necesar. In cazul flotorului, poate fi necesara ajustarea nivelului apei din vasul de toaleta din cand in cand, in functie de preferintele dvs. sau de restrictiile de apa ale zonei dvs. de locuit.

Pompa cu tocator trebuie curatata si verificata periodic pentru a evita blocarea si disfunctionalitatile. Supapa de sens trebuie curatata si verificata pentru a se asigura ca nu exista scurgeri de apa murdara. Tubul de evacuare trebuie curatat periodic pentru a evita acumularea de depozite sau blocarea.

In concluzie, accesoriile vaselor de toaleta sunt esentiale pentru buna functionare a sistemului de canalizare. Este important sa alegeti accesorii de calitate si sa le instalati corespunzator, precum si sa efectuati o intretinere regulata pentru a evita problemele si pentru a asigura un sistem de canalizare functional si durabil. Daca aveti dificultati in instalarea sau intretinerea acestor accesorii, contactati un specialist in instalarea si intretinerea sistemelor de canalizare.
Inapoi
Filtre
Categorie
Pret
Oferte si reduceri
Livrare
Tip produs
Branduri
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu