• FILTREAZA(0)

Detergenti BIO

(54)
Alegeți detergenti BIO pentru o curățare eficientă și prietenoasă cu mediul. Produse sigure pentru casă și mediu, care respectă natura și vă protejează sănătatea.
Filtre
Detergentii BIO sunt o optiune populara pentru curatarea diferitelor tipuri de textile si suprafete, fara a afecta mediul inconjurator. Acestia sunt utilizati in principal pentru spalarea hainelor si a produselor de curatenie a casei. 

Ce sunt detergentii BIO?

Detergentii BIO sunt produse de curatare care contin ingrediente naturale si biodegradabile. Acestia sunt denumiti astfel deoarece sunt considerati mai prietenosi cu mediul inconjurator decat detergentii conventionali, care contin adesea substante chimice dure si poluante.

Principalele ingrediente ale detergentilor BIO includ enzime, surfactanti naturali, uleiuri esentiale si alte substante naturale. Aceste ingrediente sunt selectate pentru a fi eficiente in eliminarea murdariei si a petelor, dar si pentru a fi mai prietenoase cu mediul.

Cum functioneaza detergentii BIO?

Detergentii BIO functioneaza prin descompunerea moleculelor de murdarie si a petelor in compusi mai mici, care pot fi apoi spalati cu usurinta. Enzimele din detergentii BIO sunt cele care ajuta la descompunerea murdariei si a petelor.

Surfactantii naturali din detergentii BIO ajuta la indepartarea murdariei si a petelor de pe textile si alte suprafete. Acestia se leaga de murdarie si o disperseaza in apa, astfel incat sa poata fi indepartata cu usurinta.

Care sunt avantajele detergentilor BIO?

Exista numeroase avantaje ale utilizarii detergentilor BIO, printre care se numara:

- Sunt mai prietenosi cu mediul inconjurator: Detergentii BIO contin ingrediente naturale si biodegradabile, care se descompun mai usor in mediul inconjurator decat substantele chimice dure din detergentii conventionali.

- Sunt mai blanzi cu pielea: Detergentii BIO sunt mai putin iritanti pentru piele decat detergentii conventionali, datorita absentei substantelor chimice agresive.

- Sunt eficienti in indepartarea murdariei si a petelor: Detergentii BIO contin enzime si surfactanti naturali care ajuta la eliminarea murdariei si a petelor cu usurinta.

- Sunt potriviti pentru pielea sensibila: Detergentii BIO sunt o alegere buna pentru persoanele cu pielea sensibila sau care sufera de alergii, deoarece contin ingrediente blande si naturale.

- Sunt disponibili intr-o varietate de forme: Detergentii BIO sunt disponibili intr-o varietate de forme, inclusiv pulbere, lichide si capsule, ceea ce face mai usor sa gasiti produsul potrivit pentru nevoile dvs.

- Sunt potriviti pentru hainele colorate: Detergentii BIO sunt o alegere buna pentru spalarea hainelor colorate, deoarece nu contin substante chimice dure care pot decolora tesaturile.

- Sunt mai putin poluanti: Detergentii BIO contin ingrediente mai prietenoase cu mediul inconjurator, ceea ce face ca apa de scurgere sa fie mai putin poluata si sa nu afecteze calitatea solului si a apelor subterane.

In concluzie, detergentii BIO sunt o optiune excelenta pentru curatarea hainelor si a produselor de curatenie a casei, fiind mai blanzi cu mediul si cu pielea. Acestia sunt eficienti in indepartarea murdariei si a petelor, dar si in protejarea mediului inconjurator. Exista o varietate de optiuni disponibile, astfel incat sa puteti gasi produsul potrivit pentru nevoile dvs.
Inapoi
Filtre
Categorie
Pret
Livrare
Forma/Textura
Branduri
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu