Categorii produse
  • Cum comand

Căutare produse

Poti cauta produsele preferate din cadrul Doraly Marketplace folosind bara de cautare sau navigand in categoriile si sub-categoriile de produse din meniul afisat in partea stanga a ecranului principal.


Vizualizare produse preferate


In cadrul fiecarui produs, sunt trecute toate detaliile legate de preturile flexibile in functie de cantitatea dorita, codul produsului, comerciantul care il vinde, descrierea produsului, precum si specificatiile tehnice.


Selectare cantitate dorita


Vei observa ca de indata ce alegi un produs, cantitatea selectata in mod implicit este de o bucata. Daca doresti o cantitate mai mare, poti modifica cantitatea folosind butoanele alaturate sau selectand numarul de bucati . Oferim si posibilitatea achizitionarii unui set, bax sau chiar palet/ en-gros, iar aceaste optiuni sunt vizibile pe pagina produsului, la cantitate.Verificare preturi in functie de cantitate


Pentru a vedea care sunt preturile altor unitati de ambalare (set, bax, palet/en-gros) si cat economisesti pe bucata, introduci cantitatea aferenta impachetarii dorite sau o alta cantitate intermediara in casuta, prin editare sau prin apasarea semnului plus pana ajungi la cantitatea dorita, si le compari.Comanda unitate de ambalare diferita


  • Daca doresti sa comanzi doar un set din produsul preferat, introduci cantitatea aferenta unui set in casuta si il adaugi in cosul de cumparaturi.

  • Daca te-ai razgandit si nu mai doresti sa comanzi un set din produsul preferat, ci un bax, introduci cantitatea aferenta unui bax in casuta si la final apesi butonul de adaugare in cos.

  • Daca te-ai razgandit si nu mai doresti sa comanzi un bax din produsul preferat, ci en-gros, introduci cantitatea aferenta pentru en-gros in casuta si la final apesi butonul de adaugare in cos.

  • Daca vrei sa comanzi orice cantitate intermediara diferita fata de impachetarile standard oferite, cum ar fi 14 bucati, pentru produsul din exemplul de mai sus, introduci cantitatea dorita in casuta, in cazul nostru 14, iar la final apesi butonul de adaugare in cos.

Adaugare in cos


Odata alese produsele de interes si cantitatile necesare, acestea pot fi adaugate in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului "Adauga in cos". 

Verificare comanda


Dupa adaugarea fiecarui produs in cos, se va deschide o fereastra de tip pop-up in care poti sa revezi sumarul cosului de cumparaturi. Te rugam sa verifici cu atentie comanda pentru a te asigura ca toate produsele dorite sunt listate, iar cantitatile sunt corecte. Poti continua cumparaturile! Cosul tau va fi modificat ulterior in functie de ce alte produse mai adaugi.


Plasare comanda


Cand selectia tuturor produselor este incheiata, te rugam sa verifici din nou comanda din cosul de cumparaturi si, daca este necesar, sa actualizezi cantitatea, sa renunti la unul sau mai multe produse, apoi sa o finalizezi.

**) Cost unic de transport pentru produse ale comerciantilor din Expo Market Doraly


Indiferent de numărul comercianților din cadrul Expo Market Doraly de la care achiziționezi produse, tu vei plati o singura taxa de transport, pretul fiind legat de greutatea totala a expedierii. Astfel, primul kg. este taxat cu 15 lei, iar kilogramele suplimentare vor fi taxate cu 1 leu/kg. Pentru detalii suplimentare, acceseaza sectiunea Livrare & Plata.


Pentru fiecare comerciant ce nu este din Expo Market Doraly se percepe o taxa separata de livrare.


Facturare si metoda de plata


Din ultimul ecran alegi datele de facturare (preluate automat din contul tau) sau introduci unele noi. Selectezi metoda de plata preferata (ramburs la curier, card online sau transfer bancar) si adresa de livrare.


Finalizare comanda


Inainte de a finaliza comanda, trebuie sa citesti si sa accepti termenii si condițiile Doraly Marketplace. La scurt timp dupa apasarea butonului “Finalizare comanda”, vei primi un e-mail automat prin care iti confirmam inregistrarea comenzii.

Dupa fiecare comanda plasata pe site-ul nostru, datele de facturare si livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior, daca ai cont deja creat.De stiut:


Inregistrare cont nou


Daca nu ai un cont pe site-ul nostru, iti poti crea unul folosind formularul de inregistrare. Dupa confirmarea adresei de e-mail, poti finaliza comanda.

Cont existent


Pentru a putea comanda produse din Doraly Marketplace, este necesar sa te autentifici, folosind un cont existent.