• FILTREAZA(0)

Boilere

(39)
Asigură-ți accesul la apă caldă cu boilere de încredere. Eficiență și confort în fiecare moment de zi cu zi.
Filtre

Cumpara Boilere instant pe gaz si electrice de pe Doraly.ro

Cand sunteti in cautarea unui boiler nou, singurul lucru pe care ar trebui sa va intrebati este daca aveti nevoie sau nu de un boiler instant sau un boiler clasic. Un boiler instant este conceput pentru a furniza apa calda si incalzire rapida. Un boiler clasic, traditional este de obicei mai lent, fara pornire instantanee si ar putea cauza deteriorarea sistemului dvs. de salubritate. Din acest motiv, un cazan traditional ar putea sa nu fie cea mai buna optiune pentru tine.

Cum aleg un boiler clasic sau un boiler instant

Boilerele instant sunt o modalitate excelenta de a economisi bani la facturile de incalzire. Sunt mai ieftin de rulat si pot fi instalate in orice fel de proprietate. Dar cu atat de multe produse diferite de pe piata, este dificil sa stii care este cel mai bun pentru tine.

Daca nu esti racordat la reteau de gaze poti opta pentru un boiler instant pe gaz de butelie. In cazul in care esti legat la reteaua de gaz poti cumpara un boiler instant pe gaz natural. De asemenea, in functie de necesitati, poti alege un boiler instant cu o capacitate mai mare sau mai mica. Acelasi lucru se aplica si in cazul boilerelor clasice pe curent electric.

Ce ar trebui sa faceti inainte de a instala orice boiler pe gaz sau electric in casa dvs

Procesul de instalare a unui cazan poate fi destul de complicat si nu este ceva pe care sa-l luati cu usurinta. Trebuie sa va asigurati ca sunteti pregatit inainte de a incepe procesul. Va recomandam sa apelati la un instalator profesionist pentru instalarea boilerului.

Un lucru pe care trebuie sa-l faceti inainte de a instala un boiler este sa aflati ce tip de boiler va functiona cel mai bine pentru casa dvs. 

De asemenea, ar trebui sa verificati daca locuinta dumneavoastra are deja instalat gaz sau nu, deoarece tipul de combustibil va determina ce tip de boiler veti cumpara si instala.
Inapoi
Filtre
Categorie
Pret
Oferte si reduceri
Livrare
Branduri
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu