• FILTREAZA(0)

Etajere si coltare baie

(253)
OptimizeazńÉ spa»õiul din baie cu etajere »ôi col»õare de la Doraly.ro. Organizare »ôi func»õionalitate √ģn fiecare col»õ.
Filtre
1/5

Etajere si coltare baie

De ce sa cumperi o etajera de baie?

O etajera pentru baie este o modalitate excelenta de a adauga spatiu suplimentar de depozitare in baia ta. Poate fi folosit pentru a depozita articole de toaleta, prosoape si alte articole care ocupa spatiu pe podea sau in chiuveta.

O etajera de baie nu este un articol la care nu te mai gandesti niciodata, este ceva ce va fi folosit in fiecare zi. Este important sa gasiti designul perfect pentru nevoile si bugetul dumneavoastra, astfel incat sa puteti avea cea mai buna experienta posibila.

Utilizare etajere pentru baie?

Exista multe tipuri diferite de etajere si rafturi pentru baie. Este un raft care este plasat deasupra cazii si folosit pentru a depozita sampon, sapun si alte articole de toaleta. Etajerele pentru baie sunt, de asemenea, foarte frecvente in baile cu cazi. Aceste rafturi se aseaza pe marginea cazii si pot fi folosite pentru a depozita prosoape sau alte articole necesare in timpul dusului sau baii. Etajerele de baie sunt instalate si in interiorul cabinelor de dus si pot fi folosite pentru a depozita articole precum sapunuri, sampoane.

Cum se instaleaza o etajera baie?

Instalarea unui raft pentru baie nu este atat de complicata pe cat ar parea.
Un raft de baie poate fi instalat prin insurubarea consolelor pe perete si apoi glisand raftul pe suporturi. Suportul de montare trebuie insurubat intr-un stift pentru ca acesta sa aiba suficient suport. Daca nu exista un stift, utilizati o ancora pentru a va asigura ca nu cade de pe perete.
Inapoi
Filtre
Categorie
Pret
Oferte si reduceri
Livrare
Tip produs
Material
Branduri
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu