• FILTREAZA(0)
Păstrează-ți casa curată și strălucitoare cu soluții de curățat pentru interior și exterior de la Doraly.ro. Luciu și igienă în fiecare colț.
Filtre
1/7
Solutiile pentru curatenia casei la interior si exterior sunt importante pentru mentinerea unui mediu sanatos si confortabil in jurul casei. 

Curatarea podelelor si suprafetelor din casa

Curatarea podelelor si a suprafetelor din casa poate fi o sarcina dificila, dar cu produsele si echipamentele potrivite poate fi simplificata. Pentru podele, exista produse special concepute pentru diferite tipuri de podele, cum ar fi gresia, parchetul sau mocheta. Pentru suprafetele din casa, exista o varietate de produse disponibile pentru curatarea sticlei, a mobilierului sau a obiectelor din metal.

Curatarea bucatariei

Bucataria este o zona importanta a casei care necesita o curatenie regulata si atenta. Pentru a curata aragazul, cuptorul sau chiuveta, exista o varietate de produse disponibile, cum ar fi solutii de curatare si dezinfectante. Pentru a curata vasele, exista detergenti speciali conceputi pentru diferite tipuri de vase si ustensile.

Curatarea exterioara a casei

Curatarea exterioara a casei poate fi o sarcina dificila, dar cu produsele si echipamentele potrivite, poate fi simplificata. Pentru curatarea ferestrelor sau a tencuielii, exista produse special concepute care pot ajuta la indepartarea murdariei si a petelor. Pentru curatarea acoperisului sau a trotuarelor, exista masini de curatat presiune care pot ajuta la indepartarea murdariei si a resturilor.

Metode alternative pentru curatarea casei

In afara de produsele si echipamentele disponibile in comert, exista si metode alternative pentru curatarea casei. De exemplu, bicarbonatul de sodiu si otetul pot fi utilizate pentru curatarea diferitelor suprafete din casa. De asemenea, exista metode de curatare a obiectelor cu aburi sau cu ultrasunete.

In concluzie, exista o varietate de solutii pentru curatenia casei la interior si exterior, care pot ajuta la mentinerea unui mediu sanatos si confortabil in jurul casei. Este important sa alegeti produse si echipamente potrivite pentru fiecare sarcina de curatare, iar metodele alternative pot fi, de asemenea, o optiune buna pentru un mediu mai ecologic.
Inapoi
Filtre
Categorie
Pret
Oferte si reduceri
Livrare
Branduri
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu