Categorii

Jocuri si jucarii pentru copii


Jocul si jucariile fac parte din viata oricarui copil si reprezinta modul in care acestia cunosc si percep lumea din jurul lor. Jucariile pentru copii nu sunt simple obiecte colorate, ci adevarate instrumente pentru dezvoltarea emotionala, psihica si fizica. Jocul reprezinta felul in care copilul invata sa iti transmita informatii, dar si o modalitate excelenta de a-l cunoaste mai bine pe cel mic.

Doraly.ro iti pune la dispozitie jucarii pentru copii, potrivite pentru toate etapele de crestere si dezvoltare. In primele luni de viata, bebelusul tau va putea descoperi mediul inconjurator cu ajutorul zornaitoarelor si a jucariilor de dentitie, intr-un mediu sigur si controlat, cum sunt tarcurile de joaca pentru bebelusi.

Pe masura ce copilul creste, jucariile creative si educative devin ideale pentru deprinderea abilitatilor motrice fine sau grosiere, dezvoltarea vocabularului sau explorarea conceptelor de stiinta sau matematica. Toate aceste jucarii senzoriale au efecte spectaculoase asupra modului de gandire, a perceptiei si a dezvoltarii emotionale a celui mic.

Jucariile potrivite varstei pot creste increderea in sine, dezvolta abilitatea de a rezolva dificultatile intampinate in sarcinile de zi cu zi si stimuleaza gandirea logica. In plus, copilul isi va explora independenta si limitele, toate acestea avand un rol deosebit in cresterea sanatoasa.

In magazinul nostru online Doraly vei descoperi o gama larga de jucarii de exterior, jocuri interactive sau de societate, pentru ca intreaga familie sa participe la momentele amuzante, petrecute impreuna. Comanda jucarii online, simplu si rapid, in doar cateva clipe. Ofera-i copilului tau bucuria descoperirii unei jucarii noi, potrivite pentru invatare, cunostere si distractie!