Despre noi
Cumperi din plin, plătești mai puțin!
Doraly.ro este prima platformă E-Commerce de tip Marketplace din România care oferă clienților posibilitatea să comande produse atât la bucată cât și en gros, beneficiind astfel de prețuri mai mici în funcție de numărul de bucăți comandate.
Despre noi

Cumperi din plin, plătești mai puțin!

Doraly.ro este prima platformă E-Commerce de tip Marketplace din România care oferă clienților posibilitatea să comande produse atât la bucată cât și en gros, beneficiind astfel de prețuri mai mici în funcție de numărul de bucăți comandate.

Testimoniale

Pe platforma de tip Marketplace Doraly.ro sunt prezenți atât comercianți din Centrul Comercial Doraly Expo Market, cât și comercianți externi care aderă la acest nou concept pentru a-și crește volumul vânzarilor cât și portofoliu de clienți.
De la începutul colaborării cu Doraly.ro am fost surprinși de promptitudinea de a răspunde și de a oferi ajutor, de la încheierea contractului initial până la listarea de produse. Rezultatele bune au început să apara chiar după cateva zile de la listare, ceea ce ne-a oferit încredere în acest concept de Marketplace.
Listarea produselor noastre pe Doraly Marketplace a fost o alegere foarte bună, care a produs o creștere exponențială a vânzărilor pentru gama de produse pe care o comercializăm. Managerii de cont au dat dovadă de profesionalism și dedicare, ceea ce ne dă încredere că vom colabora pe termen cât mai lung.
Gama noastră de produse se adresează tuturor persoanelor iar Doraly Marketplace a fost cea mai bună soluție pentru a vinde atât la bucată cât și en gros. Procesul de listare a produselor nu a durat mult iar vânzarile au apărut chiar din primele zile. Suntem mulțumiți de colaborare și ne dorim ca aceasta sa fie de lungă durată.
Doraly Expo Market

Istoria Doraly Expo Market

Cu o istorie de peste 30 de ani, Expo Market Doraly este un renumit dezvoltator de spații comerciale, depozite și birouri, situat pe ambele părți ale DN2 în Afumați, Ilfov. Dezvoltat pe o suprafață de 280.000 mp pe ambele părți ale DN2 în Afumați, Ilfov, Doraly Expo Market are 400 de spații comerciale în 36 de pavilioane, cu o suprafață totală de închiriere de peste 100.000 mp și aproximativ 4.000 de locuri de parcare, inclusiv parcare subterană.

Cum a apărut Doraly.ro?

Noi, Doraly.ro, suntem o echipa tânără dar cu voință puternică, care în anul 2018 am hotărât să intrăm pe piața online din România cu un concept inovator, care să ofere clienților posibilitatea de a cumpăra produse atât la bucată cât și în cantități en gros, beneficiind astfel pe discount-uri în funcție de numărul de bucăți comandate.
Doraly.ro

În ce credem la Doraly.ro

La Doraly.ro suntem focusati în cea mai mare parte pe clientul nostru. Nu uităm totuși, că tehnologia evoluează în fiecare zi și suntem adepții inovației. Astfel putem mulțumi în integralitate atât clientul nostru, cât și comercianții de pe platformă.
Dezvoltare
Cu responsabilitate și determinare, lucrăm constant pentru a îmbunătății atât gama de produse cât și experiența de cumpărare a utilizatorilor. Poate că nu suntem perfecți, dar acesta este targetul spre care ne îndreptăm și pe care dorim să-l atingem.
Inovație
Zilnic inovăm și venim cu lucruri noi care împreună să ofere clienților cât și comercianților parteneri cea mai bună experiență în procesul de utilizare și de comandă pe site-ul Doraly.ro. Nu renunțăm niciodată și întotdeauna obținem rezultatele pe care ni le dorim.
Implicare
Ne pasă de fiecare client în parte și acordăm întotdeauna atenție solicitărilor, indiferent că sunt legate de comenzi, de probleme întâmpinate pe platformă sau de informații despre produse.
Determinare
Pe piața online competiția este acerbă și pentru a putea ieși în față trebuie să vii cu lucruri noi. Acest aspect se poate realiza doar prin determinare, ambiție, ședințe peste ședințe, analize și multe altele. Asta facem noi zilnic iar rezultatele nu întârzie să apară.
Clientul nostru
Tu, clientul nostru, ești cel mai important, și toate acțiunile pe care le întreprindem sunt îndreptate către tine pentru a te mulțumi pe deplin. Mulțumirea ta este bucuria noastră cea mai mare. Știm astfel că toate eforturile noastre au dus către rezultatul dorit.
Echipa noastră
Echipa noastră este formată din persoane cu caractere puternice, cu experiență în comerțul online și offline, determinate, care își asumă fiecare acțiune și care știu ce înseamnă importanța rolului din echipă. Doar așa vom putea atinge rezultatele dorite și totodată să păstrăm atmosfera plăcută din birouri.

Diversitate

Gama noastră de produse se adresează atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice prin posibilitatea de a comanda produse la bucată dar și en gros la prețuri avantajoase. În acest moment acoperim o gamă de aproximativ 200.000 de produse din peste 10 categorii principale și anume:

Review-urile clientilor

Toate cele necesare la un singur colet și la preț foarte bun! Multumesc Doraly❣️Succes în activitate!
Minunate, o societate care se respectă, trimise la timp și în stare excelentă de funcționare, calitatea produsului este ireproșabilă. Recomand tuturor celor care sunt interesați să cumpere cu toată încrederea.
Un produs exceptional, mobilitate de lucru excelentă, își merita banii. Însă destul de complicat pentru un începător având multiple moduri de lucru. Staff-ul amabil, oferă și informații de utilizare la cerere.
Îmi place produsul, este silențios, lucrează bine ( colectează apa), vasul se scoate usor. Foarte promți în livrare (l-am primit in mai putin de 24 ore de la comandă). Îl recomand cu placere!!
Mulțumesc pentru seriozitatea de care ați dat dovadă! A ajuns comanda a 2-a zi după ce am făcut comanda... Super produsul și toată echipa.
Produsul corespunde așteptărilor mele ca design, mărime, raport calitate-preț. Lipseau dimensiunile în descriere, dar operatorul chat mi-a transmis rapid informația cerută, am facut comanda și a doua zi aveam produsul. Este exact ce dorești în calitate de client.

De ce să comanzi produsele favorite pe Doraly.ro?

1
Ai acces la o gamă de peste 300.000 de produse din toate categoriile de interes.
2
Beneficiezi de prețuri mai mici dacă achizitionezi mai multe bucăți dintr-un produs.
3
Doraly PLUS – Ai posibilitatea să aduni puncte de loialitate dacă comanzi produsele semnalizate, puncte pe care le poți folosi ca reducere la următoarea comandă.
4
Primești produsele comandate prin curier rapid, indiferent de cantitate, la adresa specificată în comandă.
5
Poți returna simplu și rapid orice produs direct din contul creat pe site.
6
Un cont creat pe Doraly.ro are multiple beneficii: urmărire comandă, adrese de livrare multiple, card salvat, retur, produse favorite, companii.
7
Ai 3 modalități de plată pentru comenzi: Card (Plata integrala la plasarea comenzii sau Plata in Rate), Ramburs sau Ordin de Plată.
8
Pentru multe din produsele de pe Doraly.ro ai opțiunea de Deschidere colet la livrare.

Contact Doraly Expo Market și Doraly.ro

Doraly.ro
Program
Luni-Vineri – 08.00-17.00
Sambătă-Duminică: Închis
Citeste cele mai noi articole de pe blog .
Doraly Expo Market
Șos. București-Urziceni nr. 16, Pavilion P, Etaj 1, Afumați, Județ Ilfov, cod poștal 077010
Program
Luni-Vineri – 08.00-17.00
Sambătă – 08.00-17.00
Duminică: Închis
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu