Categorii produse

Cumperi din plin, platesti mai putin!

Iluminat si electrice


Fie ca iti place lumina calda sau rece a becurilor, fie ca vrei sa schimbi aspectul unei camere cu o lustra noua, sau ai de gand sa faci o lucrare mai ampla pe partea electrica, ai acum la dispozitie sute de produse din care sa alegi ce-ti doresti.

Ce tipuri de produse de iluminat si electrice poti gasi pe Doraly.ro?

 Pe Doraly.ro, in aceasta categorie, poti gasi o gama variata de produse de iluminat si electrice precum becuri, prize, prelungitoare, intrerupatoare, benzi led, lustre, neoane, plafoniere, proiectoare, aplice, panouri led, sisteme de securitate, spoturi led, veioze, pachete de iluminat si multe altele, care asteapta sa ajunga in casa ta si pe care sa le folosesti cu placere.

Cele mai bune produse de iluminat si electrice

De ceva vreme, becurile cu filament au inceput sa fie inlocuite cu becurile economice care au o durata de viata foarte mare si sunt si prietenoase cu mediul. Deasemnea becurile cu LED si panourile LED asigura lumina necesara din orice incapere si nu sunt mari consumatoare de energie electrica.

Pentru a ajuta la protejarea naturii ar trebui ca toti sa alegem corpuri de iluminat eficiente si prietenoase cu mediul cum ar fi becurile economice, becuri cu LED, panourile cu LED, aplicele LED.

Un bec LED are o eficienta superioara si produce o lumina mult mai puternica si mai apropiata de conceptul de lumina alba. Totodata consuma de 10-15 ori mai putina energie electrica fata de un bec incandescent.

Alege produsele dorite, adauga-le in cos si bucura-te de preturi flexibile in functie de cantitea aleasa.

Dupa confirmarea comenzii, o impachetam sigur si apoi o expediem prin curierat rapid, in maxim 72 de ore, direct la usa ta.

Viziteaza-ne periodic pentru a descoperi toate ofertele online!