Obiecte Sanitare

Completează-ți baia cu obiecte sanitare de încredere de la Doraly.ro. Design, igienă și calitate pentru un spațiu perfect echipat.
Cele mai vandute
Cele mai cautate

De ce este important sa achizitionezi obiecte sanitare?

Alegerea articolelor sanitare este un pas important in amenajarea baii. Este important ca acestea sa fie alese si instalate corespunzator pentru a asigura o functionare optima si o flexibilitate suficienta a miscarii. 

Ce variante de obiecte sanitare poti gasi?

Cazile pot fi incluse in orice fel de baie datorita formelor lor variate. Modelele de colt asigura avantajul unui spatiu suplimentar pentru miscare, ceea ce este foarte important in baile mici. Inainte de instalare, zona trebuie masurata cu atentie.

La ce trebuie sa fii atent atunci cand alegi obiecte sanitare de baie?

Este important sa iei in considerare forma obiectului si sa lasi suficient spatiu pentru finisare. Pentru cazi sunt necesare suporturi metalice sau cadre speciale. Daca simti ca o cada nu ti se potriveste, atunci poti opta pentru o cabina de dus.

Un alt lucru la care trebuie sa te gandesti este designul incaperii. Daca baia ta este mobilata intr-un stil minimalist, opteaza pentru piese din sticla sau din marmura, mai ales din culori deschise. O alternativa potrivita este alama sau cromul, care aduc eleganta si unicitate spatiului. Daca baia ta este monocroma, ia in considerare achizitionarea unei baterii cu LED-uri sensibila la căldura pentru un plus de culoare. 

Trebuie subliniat faptul că bateriile, la fel ca echipamentele sanitare, necesita o atentie sporita pentru a asigura calitatea si functionarea pe termen lung. Curatarea trebuie facuta regulat. 

Daca esti in cautare de obiecte sau echipamente sanitare, te invitam pe doraly.ro pentru a descoperi o gama bogata de produse. Noi iti suntem alaturi pentru a-ti amenaja spatiul dupa cum ai visat!
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu