Categorii produse

Oferte dedicate afacerii tale

  • Livrare & Plata

Cost de transport:

Indiferent de numărul comercianților din Expo Market Doraly de la care achiziționezi produse, taxa de livrare este unică, fiind raportată doar la greutatea coletului.

 

Pentru fiecare comerciant ce nu este din Expo Market Doraly se percepe o taxa separata de livrare.


 

Preț transport

12 lei pentru primul kg, indiferent de localitatea destinatarului. Kilogramele suplimentare vor fi taxate cu 1 leu/kg. 

Modalități de livrare:

Livrarea se realizează exclusiv prin curier rapid, atât în București și Ilfov, cât și în țară. Termenul de livrare este de 48-72 ore. Comenzile plasate în intervalul vineri, ora 16.00 – luni, ora 16.00, vor fi expediate începând cu ziua de marți.

Termenele de livrare se referă la comenzile pe care ai ales să le plătești ramburs la curier. Pentru plățile cu card bancar sau prin ordin de plată, termenul de livrare se modifică în funcție de timpul necesar confirmării plății.


 

Plată:

- Ramburs la curier

- Plată prin card bancar credit / debit (Visa, Mastercard)

Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzacțiile online.

Pentru finalizarea acestor tranzacții, trebuie să furnizezi datele cardului bancar: număr, data expirării și codul CVV/CVC. Plățile online sunt securizate de procesatorul de plăți EuPlatesc și se efectuează prin sistemul 3D-Secure. Acest sistem a fost elaborat pentru a asigura același nivel de securitate al tranzacțiilor online ca și cele realizate la bancomat (ATM) sau la comerciant (POS). Sistemul 3D-Secure certifică faptul că nicio informație legată de carduri nu este stocată sau transferată pe serverele Doraly Marketplace sau pe serverele procesatorului de plăți EuPlatesc, aceste date fiind introduse direct în sistemele Visa sau Mastercard.

- Transfer bancar

Vei primi un e-mail automat de înregistrare comandă, pe care îl poți folosi pentru a achita prin ordin de plată. Datele companiei Doraly Marketplace, inclusiv contul IBAN și Banca, sunt trecute la finalul e-mail-ului de înregistrare a comenzii. Produsele vor fi expediate în termen de 48-72 de ore din momentul confirmării plății. Factura aferentă comenzii tale poate fi găsită în format electronic, în contul tău din Doraly Marketplace.

ATENTIE!

Plata trebuie facuta dintr-un cont in RON.