Categorii produse

Cumperi din plin, platesti mai putin!

Produse de curatenie si intretinere


Cu totii ne dorim sa avem mereu casa curata, fara praf murdarie si microbi. Astazi facem curat iar in 2-3 zile murdaria revine, de aceea, cum timpul liber e din ce in ce mai putin, e bine sa avem mereu toate produsele de curatenie la indemana, pentru a trimite praful si murdaria din nou la gunoi, acolo unde ii este locul.

Ce tipuri de produse de curatenie gasesti pe Doraly.ro?

Fa-ti stocurile cu produsele necesare de pe Doraly.ro si continua lupta. Gasesti aici sute de produse de curatenie si intretinere precum detergenti rufe, detergenti vase, detergenti BIO, solutii curatat, produse ingrijire mobilier, odorizante si dezumidificatoare, echipamente si ustensile de curatenie, esente parfumate pentru rufe, pachete de curatenie, materiale de curatenie profesionale si multe altele, gata pregatite sa-ti sara in ajutor.

De ce tipuri de produse de curatenie si intretinere ai nevoie in casa?

Fiecare casa necesita ingrijire constata pentru a o mentine curata. Pentru aceasta ai nevoie de diferite solutii de curatare si detegenti cum ar fi solutii de curatat pardoseala, solutii de curatat mobila, solutii de curatare baie, solutii degresante pentru bucatarie precum si detergenti si balsamuri pentru rufe. Deasemnea pentru o atmosfera ideala in casa ta, ai nevoie si de odorizante si dezumidificatoare.

Cele mai bune produse de curatenie

Produsele ideale pentru curatenia in bucatarie trebuie sa fie de calitatea, sa te ajute sa cureti usor, fara a deteriora obiectele sau electrocasnicele. Pentru spalatul vaselor produsele cunoscute cum ar fi Axion sau Fairy sunt cele mai bune, indiferent ca sunt pasta sau lichid. Depunerile de calcar sau rugina de pe chiuveta pot fi eliminate cu ajutoru unor solutii anticalcar cum ar fi Nufar, Cif sau Cilit Bang. Pentru cuptor si aragaz poti folosi solutii degresante care nu deterioreaza suprafetele. Aici poti folosi produse precum Sano Forte, Rivex, Cif sau Triumf. Recomandam sa nu folosesti detergentul de vase decat in cazul unor pete superficiale. Pentru gresie si faianta iti recomandam folosirea unor detergenti speciali precum Mr. Proper, Rivex, Ajax, astfel vei avea o bucatarie luna.

Produsele ideale pentru curatenia camerelor trebuie sa te ajute sa termini rapid treaba dar sa lase si in urma o curatenie perfecta. Pentru a elimina usor praful de pe diferite suprafete poti folosi spray-uri cu efect antistatic cu ar fi Pronto sau Rivex. In ceea ce priveste curatarea parchetului iti recomandam sa folosesti doar solutii speciale pentru a nu risca deteriorarea suprafetelor. Pentru aceasta iti recomandam folosirea solutiilor precumMr.Proper, Cif, Bref, Asevi, sau Rivex. Dupa ce ai terminat de curatat, trebuie sa improspatezi si aerul. Pentru aceasta poti folosi odorizante de camera precum Glade, Air Wick sau Ambi Pur.

Produsele ideale pentru curatenia baii trebuie folosite cat mai frecvent pentru a evita inmultirea microbilor. Pentru aceasta ai nevoie de solutii si dezinfectante precum Domenstos, Cillit Banf, Igienol sau Bref. Pentru curatenia gresiei si faiantei utilizeaza doar solutii speciale pentru a te asigura ca nu faci curatenie degeaba.

Produse de curatenie eco/bio potrivite persoanelor sensibile

Avand un impact mult mai scazut atat pentru mediul inconjurator cat si pentru starea de sanatate, produsele de curatenie bio incep sa intre usor, usor in fiecare casa.

Produsele bio asigura, la fel ca cele care contin chimicale, o curatenie perfecta, nu provoaca alergii si nu sunt daunatoare mediului inconjurator.

Comanda online de pe Doraly.ro si scapa de drumurile prin magazine, avand posibilitatea sa cumperi cantitati en-gros, beneficiind de preturi mici si flexibile in functie de numarul de bucati selectate.

Dupa confirmarea comenzii, in maxim 72 de ore vei avea produsele de curatenie la usa, si le poti pune la lucru.