• FILTREAZA(0)

Vehicule electrice

(8)
Filtre

Ce avantaje asigura vehiculele electrice?

Pentru cei care se afla in cautarea unui mijloc de transport simplu de manipulat, care nu ocupa mult spatiu si care permite deplasari pe diferite distante, iti recomandam sa descoperi gama noastra auto-moto electrice.

Desi initial erau prevazute doar cu structura metalica si doua roti pe care le puneai in miscare cu ajutorul picioarelor, trotinetele au evoluat mult datorita tehnologiei. Astfel, in prezent, exista posibilitatea de a utiliza trotinete electrice pentru deplasari de scurta durata, dar si pentru cele mai lungi.

De ce trebuie sa tii cont cand alegi un vehicul electric?

Faptul ca un vehicul este electric presupune, mai intai de toate, faptul ca functioneaza pe baza unei baterii care necesita incarcare dupa mai multe utilizari. Acelasi lucru se aplica si in cazul trotinetelor electrice care, in functie de capacitatea bateriei, vor asigura o anumita autonomie, urmand ca dupa ce aceasta se epuizeaza sa necesite incarcare la o sursa de curent.

Astfel, vehiculele electrice pot fi selectate in functie de cat de activ este utilizator, dar si bazat pe cat puternica este bateria din dotare.

Ce modele de vehicule electrice poti gasi pe doraly.ro?

Pe site-ul nostru am pregatit numeroase modele de trotinete electrice, care au baterii cu diferite capacitati si implicit, autonomii, cu diverse functii suplimentare, dar si intr-o larga varietate de culori.

Alege cu incredere vehicule electrice de pe doraly.ro si iti vei putea organiza mica afacere cu produse de inalta calitate si durabile, care vor indeplini dorintele tuturor clientilor!

Inapoi
Filtre
Categorie
Pret
Livrare
Tip produs
Greutate maxima suportata
Greutate maxima suportata (Kg)
Branduri
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu