• FILTREAZA(0)

Coliere si accesorii de fixare

(68)
Asigura╚Ťi-v─â c─â proiectele dvs. rezist─â ├«n timp cu coliere ╚Öi accesorii de fixare de la doraly.ro. Calitate, rezisten╚Ť─â ╚Öi fiabilitate pentru orice nevoie.
Filtre
1/2
Colierele metalice, bridele si accesoriile de fixare sunt utilizate intr-o varietate de aplicatii industriale si comerciale pentru a fixa si a sustine conducte, cabluri, tuburi si alte elemente in locul lor. Acestea sunt esentiale pentru a asigura siguranta si stabilitatea sistemelor de transport sau de distributie a fluidelor si a altor materiale.

Colierele metalice sunt adesea folosite pentru a fixa elementele in pozitie si a le proteja de miscari sau de alte perturbari. Acestea sunt fabricate din otel inoxidabil sau alte materiale durabile, astfel incat sa poata rezista la uzura si coroziunea in timp.

Acestea sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni si forme, pentru a se potrivi cu orice necesitate de fixare. Colierele metalice sunt adesea utilizate in aplicatii industriale si comerciale, inclusiv in constructia de cladiri, in industria alimentara si a bauturilor, in productia de echipamente electrice si electronice, in constructia navala si multe alte domenii.

Bridele sunt alte accesorii de fixare utilizate intr-o varietate de aplicatii industriale si comerciale. Acestea sunt utilizate pentru a conecta doua elemente sau pentru a fixa un element intr-un loc specific. Bridele pot fi fabricate din plastic sau alte materiale durabile, pentru a se potrivi cu necesitatile specifice ale aplicatiei.

Bridele sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si forme, pentru a se potrivi cu diferite nevoi de fixare. Acestea pot fi utilizate in aplicatii precum sistemele de conducte, instalarea de cabluri si fire electrice, precum si in alte aplicatii industriale si comerciale.

Accesoriile de fixare sunt alte componente importante ale sistemelor de fixare. Acestea includ suruburi, piulite, saibe si alte elemente care sunt utilizate pentru a fixa elementele intr-un loc specific. Accesoriile de fixare sunt adesea utilizate in combinatie cu colierele metalice si bridele pentru a asigura o fixare sigura si stabila.

Aceste accesorii sunt disponibile in diferite dimensiuni si forme, astfel incat sa se potriveasca cu diferitele nevoi de fixare. Acestea pot fi utilizate intr-o varietate de aplicatii industriale si comerciale, inclusiv in constructia de cladiri, in sistemele de conducte, in productia de echipamente electrice si electronice si multe alte domenii.
Inapoi
Filtre
Categorie
Pret
Oferte si reduceri
Livrare
Tip produs
Branduri
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu