Iluminat exterior

Iluminează-ți exteriorul cu soluții de iluminat de la Doraly.ro. Ambianță, siguranță și frumusețe pentru spațiul tău în aer liber.
Cele mai vandute
Cele mai cautate

Iluminat exterior

Ce este iluminatul exterior si care sunt diferitele tipuri?

Iluminatul exterior este iluminarea spatiilor exterioare, cum ar fi o gradina, o terasa sau o pasarela. Iluminatul exterior poate fi folosit pentru a imbunatati vizibilitatea si siguranta prin reducerea probabilitatii de accidente. Iluminatul exterior este unul dintre cele mai importante aspecte ale designului peisagistic. Exista multe tipuri diferite de lumini de exterior care pot fi folosite pentru a evidentia diferite caracteristici din curtea sau gradina dvs. Poate doriti sa va concentrati pe partea din fata a casei dvs. cu o lumina puternica sau puteti folosi lumini cu putere redusa pentru a evidentia plantele si florile din gradina dvs. Iluminarea directionala este excelenta si pentru siguranta. Plasati o lumina langa alee pentru vizibilitate atunci cand veniti acasa in intuneric sau langa o intrare pentru a le arata oaspetilor ca esti acasa. Iluminarea directionala este, de asemenea, excelenta pentru siguranta.

Idei de iluminat exterior pentru casa ta care o vor face sa straluceasca

Exista multe idei de iluminat exterior pe care le poti folosi pentru a face casa ta sa arate mai atractiva si mai primitoare. Aceste idei includ utilizarea de lumini solare, lumini LED, proiectoare LED, felinare si alte tipuri de lumini. Luminile solare sunt cel mai economic tip de iluminat exterior, deoarece nu necesita cabluri sau electricitate. De asemenea, sunt sigure de utilizat deoarece nu produc raze UV daunatoare care pot deteriora pielea. LED-urile sunt un alt tip popular de iluminat exterior, deoarece vin intr-o varietate de culori si forme, dureaza mai mult decat becurile incandescente si consuma mai putina energie. 
Proiectoarele de exterior sunt un tip de iluminat exterior care este folosit pentru a ilumina o zona. Aceste lumini sunt de obicei montate pe un stalp sau pe perete si pot fi fie incandescente, cu halogen, fluorescente sau LED. Exista multe tipuri diferite de proiectoare de exterior disponibile astazi pe piata si poate fi dificil sa determinati care este potrivit pentru dvs.
Tipul de bec de exterior pe care il alegeti depinde de suma de bani pe care doriti sa o cheltuiti, de cata lumina aveti nevoie si de ce fel de mediu veti folosi lumina.

Diferite tipuri de lumini de exterior si care este potrivit pentru dvs

Proiectoarele de exterior sunt o parte importanta a oricarei configuratii de iluminat exterior. Ele sunt adesea folosite pentru a ilumina zona din jurul unei cladiri sau structuri in aer liber.
Primul pas atunci cand alegeti un proiector de exterior este sa determinati ce tip de bec doriti sa utilizati. Cele mai populare tipuri de becuri sunt incandescente, cu halogen si LED. Becurile cu incandescenta produc o lumina galbuie care nu este foarte stralucitoare si consuma multa energie. Becurile cu halogen produc o lumina alba mai stralucitoare decat becurile incandescente, dar consuma, de asemenea, mult mai multa energie decat LED-urile si produc caldura, care poate fi periculoasa in unele cazuri. LED-urile sunt cea mai buna optiune, deoarece produc lumina alba stralucitoare, fara caldura sau energie irosita, ca si alte tipuri de becuri si dureaza, de asemenea, mai mult.
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu