Categorii produse

Cumperi din plin, platesti mai putin!

Vesela si tacamuri de unica folosinta


Vesela de unica folosinta pentru afacerea ta

Indiferent de domeniul de activitate din sistemul HoReCa, ai nevoie mereu de produse si consumabile de unica folosinta care sa te ajute sa-ti desfasori activitatea cat mai bine si sa-ti multumesti intotdeauna clientii.

Ce tipuri de vesela de unica folosinta gasesti pe Doraly.ro?

Gasesti acum in aceasta categorie o gama variata de produse de unica folosinta precum caserole plastic, pahare carton, pahare plastic, pahare cafea, caserole aluminiu, farfurii plastic, caserole pse, boluri supa, boluri salata, bonete, platouri aluminiu, tavi plastic, sosiere si multe altele, care asteapta sa fie folosite.

Avantajele veselei de unica folosinta

Chiar daca popularitatea ambalajelor si a veselei de unica folosinta este in scadere, totusi acest tip de produse este in continuare foarte practic.

Aceste produse sunt ideale in sistemele de tip catering si livrare mancare, deoarece protejeaza alimentele pe transport.

Deasemnea, produsele din aluminiu cum ar fi caserolele si platourile sunt practice si usor de utilizat atunci cand prepari alimente la cuptor.

Si paharele din plastic sau carton sunt perfecte atunci cand detii automate de cafea sau atunci cand organizezi diferite petreceri si nu ai suficiente pahare din sticla.

Cu toate acestea, alegerea este a ta, daca doresti sa folosesti produse de unica folosinta din plastic, aluminiu sau carton.

Un alt avantaj al produselor de unica folosinta este ca, dupa utilizare nu trebuie sa te mai preocupe spalatul acestora, doar le stangi si le duci la centrul de reciclare.

Cumpara cantitati mai mari si profita de preturile avantajoase si flexibile, unul din principalele beneficii pe care le gasesti pe Doraly.ro, cantitati en-gros online.

Dupa ce plasezi comanda, noi o vom expedia catre tine si in maxim 72 de ore o vei avea la usa.