Categorii produse

Cumperi din plin, platesti mai putin!

HORECA, Echipamente profesionale si Ambalaje


Un restaurant, o pensiune, un bar sau un hotel necesita multa munca pentru a fi administrate si pentru a multumi mereu clientii. De aceea, intotdeauna trebuie sa ai toate produsele necesare pentru ca lucrurile sa mearga asa cum trebuie si sa primesti feedback pozitiv de la fiecare persoana care iti calca pragul.

Scapa de multe griji, drumuri si timp pierdut si comanda acum online produsele de care ai nevoie precum, caserole de unica folosinta, farfurii de unica folosinta, pahare plastic si carton, boluri, sosiere, cutii pizza, role hartie, paie bauturi, folie strech, ambalaje, lenjerii pat, cosuri de gunoi, frapiere, clesti gheata, oliviere, linguri, furculite, suporturi servetele, dispensere sosuri, tavi gastronomie, shakere, scafe, pungi alimentare, rafturi, sacose hartie, pungi curierat si multe altele.

Adauga in cos toate produsele de care ai nevoie si profita de preturile elastice si avantajoase in functie de cantitate, bucata, set, bax sau en-gros, principalul beneficiu pe care il gasesti pe Doraly.ro, en-gros online.

 In maxim 72 de ore de la confirmarea comenzii, vei avea produsele la usa, fiind pregatit sa intampini noii clienti.