Categorii

Echipamente profesionale și accesorii pentru HoReCa


Un restaurant, o pensiune, un bar sau un hotel necesită multă muncă pentru a fi administrate și pentru a mulțumi mereu clienții. De aceea, întotdeauna trebuie să ai toate produsele necesare pentru că lucrurile să meargă așa cum trebuie și să primești feedback pozitiv de la fiecare persoană care îți calcă pragul.

De aceea, pe Doraly ți-am pregătit o varietate de produse și accesorii pentru HoReCa pentru a te ajuta să îți eficientizezi munca și să te bucuri de rezultatele dorite în cadrul afacerii tale. Rezistența produselor este garantată. 

Ce tipuri de echipamente, produse și accesorii pentru HoReCa găsești pe Doraly?


Scapă de multe griji, drumuri și timp pierdut și comandă acum online produsele de care ai nevoie:

• Ambalaje HoReCa, articole de unică folosință, pahare plastic și carton, boluri, sosiere, cutii pizza, role hârtie, paie băuturi, folie strech, lenjerii pat, coșuri de gunoi, frapiere, clești gheață, oliviere, linguri, furculițe, suporturi șervețele, dispensere sosuri, tavi gastronomie, shakere, scafe, pungi alimentare, rafturi, sacoșe hârtie, pungi curierat și multe altele.

Adaugă în coș toate produsele de care ai nevoie și profită de prețurile elastice în funcție de cantitate, bucată, set, bax sau en-gros, principalul beneficiu pe care îl găsești pe Doraly, en-gros online.

În maxim 72 de ore de la confirmarea comenzii, vei avea produsele la ușa, fiind pregătit să întâmpini noii clienți.