• FILTREAZA(0)
Filtre

Ce sunt containerele de locuit?

Aceste structuri, confectionate dintr-o varietate de materiale durabile si calitative, sunt fabricate si apoi direct asamblate in fabrica. Sunt create pentru locuit, depozitare ori chiar amenajarea unui birou, avand un singur nivel foarte incapator.

Ce beneficii asigura containerele de locuit?

Constructiile de acest fel au devenit foarte populare in tara noastra, mai ales in ultimii ani. Acest lucru se datoreaza pretului mult mai accesibil al caselor prefabricate, in comparatie cu cele clasice, care necesita atat resurse, cat si echipe specializate.

In plus, sunt suficient de incapatoare pentru amenajarea necesitatilor de locuire, dar si pentru depozitarea unui volum mare de obiecte sau chiar materiale. Mai mult decat atat, containerele pot fi regandite in asa fel incat sa poata deveni un birou de lucru. Acestea pot fi amplasate cu usurinta in curte, gradina ori alte zone, astfel incat sa fie cat mai accesibile utilizatorului.

Ce containere de locuit gasesti pe doraly.ro?

Pe site-ul nostru ai posibilitatea de a selecta dintr-o varietate de articole de bricolaj si de gradina, dar si case prefabricate, un concept nou si foarte apreciat. Iti punem la dispozitie modele cu dimensiuni de 4 x 2,4 m sau de 6 x 2,4 m, care ajung la o suprafata utila de circa 9 mp si pana la 13 mp.

Structura containerelor are la baza profile zincate sudate si vopsite, completate de un acoperis confectionat din tabla zincata, vata minerala de 100 mm, folie anticondens si lambriu, dar si de podea realizata atent din tabla cutata zincata, vata minerala, placa OSB de 18mm si covor din PVC linoleum. Nu in ultimul rand, toate casele prefabricate sunt prevazute cu geam termopan, plasa de insecte, dar si cu surse de curent electric.

Inapoi
Filtre
Categorie
Pret
Livrare
Suprafata construita
Suprafata utila
Branduri
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu