Categorii produse

Cumperi din plin, platesti mai putin!

  • Bricolaj, Gradina si Petshop

Bricolaj, gradina si petshop


Ai prins ceva timp liber si ai de gand sa faci ceva lucrari in casa, sau ai nevoie de scule si unelte pentru alte reparatii, ori vrei sa iti faci provizii de mancare pentru animalele de companie? Ai acum la dispozitie sute de produse din care sa alegi ce-ti doresti.

Poti gasi in aceasta categorie produse precum scule electrice, scule de mana, truse de scule, generatoare si motoare, articole tamplarie si constructii, masti de sudura, accesorii sudare, articole bricolaj, cutii postale, articole camping, mobilier gradina, ghivece, instalatii irigatie, utilaje gradina si accesorii, hrana si produse de ingrijire pentru animale de companie si multe altele, care asteapta sa le pui la treaba.

Marele beneficiu pe Doraly.ro este ca poti sa cumperi produse en-gros online, fara a fi nevoit sa mergi prin magazine, sa te cari cu carucioare sau cosurile pline dupa tine.

Adauga in cos tot ceea ce ai nevoie, finalizeaza comanda si asteapta produsele acasa. Noi ne vom ocupa de restul pasilor iar in maxim 72 de ore vei fi contactat/a de curier si te poti folosi de produse.