Bricolaj, Gradina si Petshop

Totul pentru bricolaj, grădinărit și prietenii tăi necuvântători, doar pe Doraly.ro. Calitate și diversitate pentru casa și curtea ta!

Articole utile pentru gospodăria ta


O gospodarie nu este întocmai ușor de întreținut. De cele mai multe există activități mărunte care trebuie făcute în permanență astfel încât să reușești ulterior să te bucuri de confortul propriei locuințe. Iar pentru a te ocupa de acestea ai nevoie de ustensilele necesare. De aceea, în magazinul Doraly găsești toate articolele de bricolaj de care ai nevoie, pentru orice tip de activitate. Diversitatea de produse disponibile te va ajuta să te ocupi în mod eficient de repararea micilor defecțiuni din casa sau din grădină. 

Locuiești la casă? Iți oferim toate articolele pentru grădină pentru a te ocupa de îngrijirea ei, indiferent de anotimp. 

Iar dacă viața este îți este acompaniată de patrupezi care îți aduc buna dispoziție, poți achiziționa produsele specifice pentru ei din petshop-ul nostru. Vei găsi la noi atât hrană, cât și accesorii, jucării și produse pentru igienă.

Ce tip de articole pentru gospodărie găsești pe Doraly?


Dorim să ne asigurăm că vei beneficia de cele mai bune produse. De aceea, ne concentrăm pe calitatea produselor oferite, pentru ca acestea să fie rezistente și să îți fie mare ajutor cât mai mult timp. Ce fel de produse vei găsi în această categorie?


• scule electrice, scule de mana, truse de scule
• generatoare și motoare
• articole tâmplărie și construcții
• măști de sudură și accesorii sudare
• cutii postale
• articole pentru grădină (mobilier gradina, ghivece, instalatii irigatie, utilaje de grădină, accesorii) 
• hrană și produse de îngrijire pentru animale de companie

Găsești toate produsele de care ai nevoie într-un singur loc. Adaugă în coș tot ceea ce ai nevoie, finalizează comanda și vei primi produsele acasă în scurt timp (maxim 72 de ore).

Vezi toate produsele și bucură-te de o experiență de shopping online! 

Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu