• FILTREAZA(0)

Robineti si accesorii

(42)
Asigură funcționalitate și stil în baia ta cu robinete și accesorii de la Doraly.ro. Eleganță și eficiență în fiecare detaliu.
Filtre

Robineti

Ce tipuri de robineti gasesti la Doraly?

Pe Doraly.ro iti punem la dispozitie o gama variata de robineti si racorduri precum robineti de apa, robineti de trecere, robineti calorifer, robineti olandez, robineti coltar, robineti 1/2, robineti 3/4, robineti gaz, robineti din fonta, robineti baie si multe altele pe care le poti cumpara atat la bucata cat si in cantitati en gros, beneficiind astfel de preturi mai mici in functie de numarul de bucati.

Roinetii din aceasta categorie sunt ideali pentru diverse reparatii ale instaltiilor de apa sau gaz sau pentru realizarea acestor instalatii in faza de constructie a unei cladiri.

Robinetii de apa

Robinetii de apa cum ar fi robinetii de trecere, robinetii de gaz sau robinetii coltar sunt indispensabili in special in faza de constructie a unei cladiri sau a renovarii unei case.

Un robinet de trecere iti ofera siguranta ca in cazul in care apare o defectiune a instalatiei de apa, il poti actiona, evitand asfel inundatia in casa.

Acest lucru se aplica si in cazul robinetilor de gaz. In cazul in care apare o defectiune a instalatiei de gaz, prin actionarea rapida a robinetului vei evita eventualele pericole. Deasemenea, robinetii de gaz snt foarte utili si atunci cand vrei sa demontezi sursa de gaz de la aragaz.

Robinetii coltar sunt folositi in special in baie pentru racorduri ale apoi la masina de spalat, sau in bucatarie pentru racorduri ale masinii de spalat vase.

Inapoi
Filtre
Categorie
Pret
Oferte si reduceri
Livrare
Marca
Brand
Material
Diametru intrare
Branduri
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu