• FILTREAZA(0)
Filtre
1/11
In ultimii ani, proiectoarele LED au devenit din ce in ce mai populare in domeniul iluminatului. Acestea ofera o solutie eficienta si versatila de iluminare, fiind utilizate atat in spatii interioare, cat si exterioare. Proiectoarele LED sunt disponibile intr-o varietate de modele, fiecare cu propriile caracteristici si functionalitati specifice. In randurile urmatoare, vom explora diversele tipuri de proiectoare LED si modul in care acestea pot satisface diverse nevoi, precum iluminarea exterioara, alimentarea prin baterie sau panouri solare si detectia miscarii.

Proiectoare LED pentru iluminare exterioara

Proiectoarele LED pentru iluminare exterioara sunt concepute sa reziste la conditiile meteo extreme si sa ofere o iluminare puternica si uniforma in spatiile deschise. Acestea sunt ideale pentru iluminarea curtii, a gradinii sau a parcurilor. Proiectoarele LED exterioare pot fi alimentate la 12V sau pot functiona cu curent electric.

Proiectoare LED cu alimentare la 12V

Proiectoarele LED cu alimentare la 12V sunt perfecte pentru utilizarea in spatii in care sursa de curent disponibila este la aceasta tensiune. Acestea pot fi conectate la un sistem de alimentare cu energie solara sau la baterii, facandu-le potrivite pentru iluminarea in zone izolate sau in campinguri. Proiectoarele LED cu alimentare la 12V sunt, de asemenea, eficiente energetic si pot contribui la reducerea consumului de energie.

Proiectoare LED cu senzor de miscare

Proiectoarele LED cu senzor de miscare sunt dotate cu tehnologie avansata care le permite sa detecteze miscarea in jurul lor si sa se aprinda automat. Aceasta este o caracteristica utila pentru iluminarea zonei de intrare a casei tale sau pentru a descuraja intrusii. Proiectoarele LED cu senzor de miscare pot fi utilizate atat in spatii interioare, cat si exterioare si sunt disponibile in diverse puteri, inclusiv 100W si 50W.

Proiectoare LED cu acumulator

Proiectoarele LED cu acumulator sunt ideale pentru utilizarea in zone in care nu exista acces la o sursa de curent electric. Acestea sunt portabile si usor de utilizat, fiind ideale pentru activitati in aer liber, cum ar fi campingul sau drumetiile nocturne. Proiectoarele LED cu acumulator ofera o iluminare puternica si pot fi incarcate prin intermediul unui cablu USB sau printr-un adaptor de retea.

Proiectoare LED cu panou solar

Proiectoarele LED cu panou solar sunt ecologice si economice din punct de vedere energetic. Acestea sunt echipate cu un panou solar care converteste energia solara in energie electrica pentru iluminare. Proiectoarele LED cu panou solar sunt ideale pentru utilizarea in exterior, in zone fara acces la o sursa de curent electric. Acestea sunt disponibile in diverse puteri si pot oferi iluminare constanta pe durata noptii.

Proiectoare LED de inalta putere - 100W

Proiectoarele LED de inalta putere, cum ar fi cele de 100W, ofera o iluminare puternica si uniforma. Acestea sunt utilizate adesea in spatii comerciale, terenuri de sport sau evenimente in aer liber, unde este necesara o iluminare intensa. Proiectoarele LED de 100W sunt eficiente energetic si au o durata de viata lunga, ceea ce le face o alegere excelenta pentru iluminatul profesional.

Proiectoarele LED reprezinta o solutie moderna si eficienta de iluminare, care se potriveste atat nevoilor rezidentiale, cat si celor comerciale. Indiferent daca ai nevoie de iluminare exterioara puternica, de un proiector portabil cu acumulator sau de un sistem de iluminare alimentat de panouri solare, exista un proiector LED potrivit pentru fiecare necesitate. 

Cu caracteristici precum senzorul de miscare sau puteri mari, precum 100W, proiectoarele LED iti pot satisface cerintele de iluminare cu eficienta si versatilitate. Alege proiectoarele LED pentru a beneficia de avantajele lor si a crea o iluminare perfecta pentru spatiile tale.
Inapoi
Filtre
Categorie
Pret
Oferte si reduceri
Livrare
Putere (W)
Putere(W)
Culoare
Alimentare
Culoare lumina
Branduri
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu