Accesorii de baie

Redescoperă-ți baia cu accesoriile ideale de la Doraly.ro. Confort și stil prin produse care aduc funcționalitate și rafinament!

Accesorii de baie: elemente cheie pentru functionalitate si igiena

Accesoriile de baie sunt elemente importante pentru a completa designul baii si a asigura functionalitatea si igiena acesteia. Acestea pot include diverse elemente, cum ar fi cuiere, sapuniere, suporturi prosoape, capace wc, perdele dus, bare de dus, etajere si coltare baie, perii wc si multe altele.

Cuiere pentru baie

Cuierele pentru baie sunt accesorii utile pentru a agata haine, prosoape si alte elemente. Acestea pot fi montate pe pereti sau pe usi si pot fi achizitionate in diferite dimensiuni si forme, pentru a se potrivi cu designul general al baii.

Sapuniere pentru baie

Sapunierele sunt elemente importante pentru a pastra sapunul si alte produse cosmetice in siguranta si igienic. Acestea pot fi montate pe pereti sau pe chiuveta si pot fi achizitionate in diferite modele si finisaje, pentru a se potrivi cu designul general al baii.

Suporturi prosoape pentru baie

Suporturile pentru prosoape sunt elemente utile pentru a pastra prosoapele uscate si in siguranta in baie. Acestea pot fi montate pe pereti sau pe usi si pot fi achizitionate in diferite dimensiuni si forme, pentru a se potrivi cu designul general al baii.

Capace wc pentru baie

Capacele wc sunt elemente importante pentru igiena si confortul personal in baie. Acestea pot fi montate pe toaleta si au rolul de a proteja impotriva bacteriilor si mirosurilor neplacute. Este important sa alegeti un capac wc de calitate si usor de curatat pentru a asigura igiena si functionalitatea optima a baii dvs.

Perdele dus pentru baie

Perdelele dus sunt elemente importante pentru a pastra apa in interiorul dusului si pentru a preveni stropirea apei in afara acestuia. Acestea pot fi achizitionate in diferite modele si finisaje, pentru a se potrivi cu designul general al baii.

Etajere si coltare baie

Etajerele si coltarele pentru baie sunt elemente utile pentru a stoca si organiza produsele cosmetice si alte elemente din baie. Acestea pot fi achizitionate in diferite dimensiuni si forme, pentru a se potrivi cu designul general al baii.

Perii wc pentru baie

Periile wc sunt elemente importante pentru igiena si curatenia in baie. Acestea pot fi achizitionate cu diferite modele si finisaje, pentru a se potrivi cu designul general al baii si au un design special care ajuta la curatarea eficienta si igiena a toaletei.

In concluzie, accesorii de baie sunt elemente cheie pentru a asigura functionalitatea si igiena baii. Alegerea si utilizarea corecta a acestor accesorii poate ajuta la organizarea si utilizarea eficienta a spatiului, precum si la asigurarea igienei si curateniei in baie. 

Asigurati-va ca alegeti accesorii de calitate, care sunt compatibile cu dimensiunile si designul general al baii dvs., si urmati instructiunile de instalare si intretinere pentru a preveni orice probleme si a asigura functionarea optima si igiena baii dvs.
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu