• FILTREAZA(0)

Chiuvete si lavoare baie

(2)
Completează-ți baia cu chiuvete și lavoare elegante de la Doraly.ro. Funcționalitate și stil pentru fiecare spațiu de baie.
Filtre
Chiuvetele de baie sunt un element important al oricarei bai sau toaleta, fiind utilizate pentru spalarea mainilor, fetei sau a altor parti ale corpului. 
Acestea sunt disponibile in diferite dimensiuni, forme si materiale, si pot fi alese pentru a se potrivi cu designul general al baii si cu nevoile utilizatorilor.

Materialele utilizate in fabricarea chiuvetelor de baie

Chiuvetele de baie sunt disponibile in mai multe materiale, cum ar fi ceramica, sticla, metalul si compozitul. Cele mai comune sunt chiuvetele de baie din ceramica, care sunt durabile, usor de curatat si disponibile in diferite culori si forme. 
Chiuvetele de baie din sticla sunt elegante si pot fi alese pentru a se potrivi cu orice design de baie. 
Chiuvetele din metal, cum ar fi cele din otel inoxidabil sau din cupru, sunt puternice si durabile, dar pot fi costisitoare. 
Chiuvetele de baie din compozit sunt usoare, durabile si disponibile in diferite culori si forme.

Dimensiunile si formele chiuvetelor de baie

Chiuvetele de baie sunt disponibile in diferite dimensiuni si forme, astfel incat sa se potriveasca cu designul si spatiul general al baii. Cele mai comune dimensiuni pentru chiuvetele de baie sunt de la 16 la 24 inch (40-60 cm) latime. Formele pot varia, de la rotunde la dreptunghiulare, ovale si chiar hexagonale. In functie de spatiul disponibil si nevoile utilizatorilor, chiuvetele pot fi montate pe blat sau pe perete, sau pot fi asezate pe un suport.

Cum sa alegeti o chiuveta de baie potrivita

Atunci cand alegeti o chiuveta de baie, trebuie sa luati in considerare dimensiunea baii si spatiul disponibil, precum si nevoile utilizatorilor. 
De asemenea, ar trebui sa alegeti o chiuveta care se potriveste cu designul general al baii. De exemplu, daca aveti o baie moderna, o chiuveta din sticla sau metal poate fi o alegere potrivita. Daca aveti o baie mai traditionala, o chiuveta din ceramica poate fi o alegere mai buna.

Este important sa alegeti o chiuveta de baie durabila si usor de curatat, precum si sa luati in considerare costurile si bugetul disponibil. De asemenea, trebuie sa alegeti o chiuveta care sa se potriveasca cu robinetul si sistemul de drenaj existent sau care urmeaza sa fie instalat.

Cum se instaleaza o chiuveta de baie

Instalarea unei chiuvete de baie poate varia in functie de tipul de chiuveta si de sistemul de drenaj existent sau care urmeaza sa fie instalat. Cu toate acestea, exista cateva etape generale care trebuie urmate.

In primul rand, trebuie sa verificati dimensiunea chiuvetei si sa va asigurati ca se va potrivi cu blatul sau suportul existent sau care urmeaza sa fie instalat. Apoi, trebuie sa pregatiti gaurile pentru robinet si sistemul de drenaj, daca acestea nu sunt deja existente. In cazul chiuvetelor de baie care se monteaza pe perete, este necesara instalarea suportului de perete si a dispozitivelor de prindere.

Apoi, trebuie sa instalati robinetul si sistemul de drenaj in chiuveta, conform instructiunilor producatorului. In final, trebuie sa instalati chiuveta pe blat sau pe suport, asigurandu-va ca este stransa bine si ca nu exista scurgeri sau probleme.

Daca nu sunteti sigur de instalarea corecta a chiuvetei de baie, va recomandam sa apelati la un specialist in instalarea sanitarelor.

In concluzie, chiuvetele de baie sunt un element important al oricarei bai sau toaleta. Este important sa alegeti o chiuveta de baie potrivita pentru designul general al baii si nevoile utilizatorilor, si sa luati in considerare dimensiunea si forma, materialele, costurile si bugetul disponibil. 
Instalarea unei chiuvete de baie poate varia in functie de tipul de chiuveta si de sistemul de drenaj existent sau care urmeaza sa fie instalat, dar trebuie sa urmati intotdeauna instructiunile producatorului si sa apelati la un specialist in cazul in care nu sunteti sigur de instalarea corecta.
Inapoi
Filtre
Categorie
Pret
Livrare
Lungime
Tip produs
Latime
Tip montare
Orificii montare baterie
Material
Culoare
Branduri
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu