40,01 lei
Ultimele 8 produse
40 puncte

Admiterea in colegiile nationale militare. Limba si literatura romana Steliana-Mihaela Lambru Maria-Cristina Marian-Ionescu

Brand: Paralela 45

Cod produs: 06-15-11-02022

40,01 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 4% reducere
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Lun, 27 mai - Mar, 28 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii Admiterea in colegiile nationale militare. Limba si literatura romana Steliana-Mihaela Lambru Maria-Cristina Marian-Ionescu
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 40 puncte
Doraly Plus

Descriere Admiterea in colegiile nationale militare. Limba si literatura romana Steliana-Mihaela Lambru Maria-Cristina Marian-Ionescu

Este deja evident faptul că exercițiul dublat de efort  susținut, practica temeinică, precum și respectarea  unei discipline de lucru constituie repere fundamentale  in domenii importante ale activității umane, printre care  cel educațional și cel militar. Se poate considera, astfel, că lucrarea de față ii pregătește din mai multe puncte de vedere pe elevii care optează pentru admiterea in colegiile liceale militare din țară, provocandu-i să dubleze determinarea necesară obținerii unor rezultate foarte bune cu rigoarea și dorința de a-și verifica și exersa atat competențele de ințelegere și de analiză a textelor literare, cat și cunoștințele de limba romană dobandite in gimnaziu.

 

Auxiliarul vine, de asemenea, in sprijinul profesorilor de limba și literatura romană, ca un instrument de lucru util in activitatea didactică, facilitandu-le situațiile in care doresc să verifice gradul de insușire de către elevi a noțiunilor de limba romană studiate, precum și operarea eficientă cu acestea.

 

Diversitatea exercițiilor propuse, gradul variat de dificultate, organizarea materialului propus și forma de prezentare sunt doar cateva dintre argumentele ce recomandă această lucrare, care ii conferă rolul de veritabil ajutor in traseul spre reușita la examen.

Astfel, elevii vor avea deschise căile autoevaluării și ale autocunoașterii, vor dobandi un plus de incredere in propriile capacități de lucru și intelectuale și vor deveni concurenți declarați „admiși” in contextul educațional dorit, la un colegiu militar național. 

Specificatii Admiterea in colegiile nationale militare. Limba si literatura romana Steliana-Mihaela Lambru Maria-Cristina Marian-Ionescu

CARACTERISTICI GENERALE
An publicare
2022
Gen/Tip
Didactice
Numar pagini
208
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu