Iti mai recomandam si

Aparat de curatat urechi Bebird fara fir, cu camera UHD, conectivitate telefon

Brand: BeBird

Cod produs: 02-03-03-13-00121

Email
Beneficii Aparat de curatat urechi Bebird fara fir, cu camera UHD, conectivitate telefon
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Aparat de curatat urechi Bebird fara fir, cu camera UHD, conectivitate telefon

Aparat de curatat urechi,Otoscop luminos pentru copii Bebird fara fir R1 HD, cu camera UHD, conectivitate cu telefon, waterproof

Acest dispozitiv se poate utiliza pe scara larga, este excelent pentru adulți, adolescenți, copii, seniori și așa mai departe. Il poți folosi pe rand sau il poți folosi pentru familia ta. Nu numai că poate indepărta bine murdăria uscată din urechi, dar este și eficientă la curățarea murdăriei uleioase din urechi. Acest set de curatre ceară pentru urechi este ușor de transportat si, de asemenea, ca o idee grozavă de cadou pentru toată lumea.

Vă poate ajuta să iluminați zona de examinare a urechii, să verificați dacă există o infecție a urechii in interior sau să indepărtați in siguranță ceara

 Instrumentul de indepărtare a cearei din ureche se păstreaza la o temperatură constantă aproape de corpul uman. Dispozitivul de curățare a urechilor are inclus 2 tipuri de linguri pentru urechi: o lingură pentru urechi mentală cu capac din silicon, crețuri mici imbunătățite pentru a preveni căderea capacului din silicon si o lingură Q-Elastic pentru urechi, structura in spirală care o face stabilă și fixată pe instrumentul de indepărtare a cearei din ureche.

Cameră sigură și de inaltă rezoluție echipată cu cel mai subțire obiectiv cu diametrul de 3,5 mm și 6 LED-uri albe puternice, cameră HD 1080P, tehnologia revoluționară a camerei HD de 3,0 megapixeli oferă un sistem anti-aburire, vizualizări microscopice de 360 ​​și mai multe detalii.

Verificați cu ușurință sănătatea urechilor și curățați ceara. De acum incolo, explorează lumea microscopică din urechile tale.

Siguranță și confort :Materialul siliconic neted nu este nici dur, nici moale și are un unghi de inclinare adecvat, care nu numai că poate curăța eficient ceara, dar și nu zgarie canalul urechii. Inelul de protecție poate proteja urechile bebelușului.

. Designul inteligent cu temperatură constantă poate regla temperatura in timp, temperatura plasmei umane este similară și este mai convenabil de utilizat .

 Camera de curățare a urechii este compatibilă cu majoritatea smartphone-urilor și tabletelor Android și iOS.

 Dispozitivul de curățare pentru urechi are o baterie de litiu reincărcabilă incorporată de 180 mAh,  cu 30 de zile tinuta in standby si un timp de lucru de 60 de minute.Incarcarea completa se realizeaza in doar 60 de minute.

Instrumentul video al aparatului sprijină realizarea de fotografii și inregistrarea video, rata de transfer de 20 fps pentru a realiza videoclipuri, are o lentilă de inaltă precizie de 300 W pixeli cu vedere cu unghi larg de 360°.

 

 

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Aparat de curatat urechi Bebird fara fir, cu camera UHD, conectivitate telefon

CARACTERISTICI GENERALE
Zona corporala
Ureche
Tip utilizare
Monitorizare - curatare
Tipul de ten
Oricare
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu