229,99 lei
92,00 lei
Economisesti 137,99 lei
Ultimele 4 produse
92 puncte

Aparat pentru masaj capilar, Masaj scalp, Rezistent la apa, Capete din silicon, 3 Viteze, Ajuta la stimularea cresterii parului, Imbunatitirea circulatiei, Alb

Brand: PRINTERY

Cod produs: 02-03-03-12-00350

229,99 lei
92,00 lei
Economisesti 137,99 lei (-59%)
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 10% reducere
Vandut si livrat de: MODAC HOLDING SRL
Estimat livrare: Lun, 6 mai - Joi, 9 mai
Livrare prin curier: 10,99 lei
Livrare la FanBox : 11,99 lei
Beneficii Aparat pentru masaj capilar, Masaj scalp, Rezistent la apa, Capete din silicon, 3 Viteze, Ajuta la stimularea cresterii parului, Imbunatitirea circulatiei, Alb
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 92 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Aparat pentru masaj capilar, Masaj scalp, Rezistent la apa, Capete din silicon, 3 Viteze, Ajuta la stimularea cresterii parului, Imbunatitirea circulatiei, Alb

Experimentati confortul suprem si relaxarea totala cu masajul pentru scalp, un dispozitiv inovator care va ofera o experienta de masaj la domiciliu ca niciodata inainte.

Utilizare Confortabila: Acest masaj pentru cap este conceput pentru a imita miscarile delicate ale degetelor umane, oferindu-va un remediu rapid pentru durerile si rigiditatea din zona capului. Prin stimularea delicata a scalpului, acest dispozitiv ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine si la revitalizarea pielii.

Masaj Profund si Eficace pentru Scalp: Echipat cu 4 capete de masaj, fiecare cu 24 de noduri individuale si o tehnologie de framantare 3D de inalta calitate, acest aparat se potriveste perfect scalpului dvs., oferindu-va o experienta de masaj in profunzime de 360 de grade. Cu ajutorul lui, puteti reduce stresul acumulat in timpul zilei si va puteti relaxa in voie.

3 Viteze Ajustabile: Controlul cu un singur buton va permite sa alegeti din 3 moduri de viteza: joasa, inalta si alternativa, pentru a va personaliza masajul in functie de preferintele dvs. Opritul automat dupa 20 de minute de utilizare asigura siguranta si economisirea energiei.

Dublu Scop Uscat si Umed: Cu un grad de impermeabilitate IPX7, acest masaj poate fi folosit in siguranta in timpul dusului, oferindu-va relaxarea totala. De asemenea, curatarea acestuia este o simpla formalitate, deoarece cele patru capete de masaj independente pot fi indepartate si curatate separat.

Design Ergonomic si Portabil: Designul ergonomic se muleaza perfect pe forma capului dvs., iar firul unic anti-alunecare impiedica dispozitivul sa alunece din mana in timpul utilizarii. Fiind fara fir, puteti sa-l luati cu usurinta oriunde mergeti, pentru o doza rapida de relaxare, fie acasa, la birou sau in masina. Cu portul USB, il puteti incarca usor in orice moment.

Reincarcabil si Versatil: Cu functia de reincarcare, puteti folosi acest dispozitiv oriunde doriti, fara a va face griji cu privire la baterii. Este potrivit pentru utilizarea pe intregul corp, inclusiv cap, gat si talie.

Aduceti-va propriul spa personal in casa dvs. si bucurati-va de beneficiile relaxante ale unui masaj pentru scalp cu acest dispozitiv de ultima generatie. Stimulati cresterea parului, eliberati stresul, si ameliorati durerile cu acest aparat versatil si usor de utilizat. Este momentul sa va rasfatati si sa va ingrijiti mai bine de sanatatea si bunastarea dvs. cu ajutorul acestui masaj pentru scalp!

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Aparat pentru masaj capilar, Masaj scalp, Rezistent la apa, Capete din silicon, 3 Viteze, Ajuta la stimularea cresterii parului, Imbunatitirea circulatiei, Alb

CARACTERISTICI GENERALE
Zona corporala
Cap
Culoare
Alb
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu