995,29 lei
759,08 lei
Economisesti 236,21 lei
Ultimul produs
759 puncte

Aparat pentru masaj inteligent cu presopunctura, tip cizme, drenaj limfatic, 3 nivele de intensitate, 6 moduri de masaj, tratament medical si relaxare, Gri

Brand: QUAL BRAND

Cod produs: 02-03-03-13-00117

995,29 lei
759,08 lei
Economisesti 236,21 lei (-23%)
Vandut si livrat de: Qualbrand Total
Estimat livrare: Lun, 29 apr. - Mar, 30 apr.
Livrare prin curier: 18,00 lei
Beneficii Aparat pentru masaj inteligent cu presopunctura, tip cizme, drenaj limfatic, 3 nivele de intensitate, 6 moduri de masaj, tratament medical si relaxare, Gri
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 759 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Aparat pentru masaj inteligent cu presopunctura, tip cizme, drenaj limfatic, 3 nivele de intensitate, 6 moduri de masaj, tratament medical si relaxare, Gri

Asigurati-va ca veti primi produsul prezentat mai jos, ca si calitate, aspect, functionalitati si ambalaj, cumparand de la firma SC QUALBRAND TOTAL S.R.L., in termenul de livrare de 24h si cu garantie de 24 de luni. Nu raspundem pentru diferentele constatate intre aceasta descriere si produsul primit, in cazul cumpararii de la alti vanzatori.

Aparat de masaj inteligent cu presopunctura

Continutul pachetului:

-manual de utilizare

-telecomanda de control

-2 aplicatoare de masaj tip cizma

-incarcator

Dupa conectarea la electricitate a dispozitivului, viteza de umflare a celor doua cizme si presiunea aerului se vor regla din telecomanda.

Tratamentul cu masajul cu presopunctura consta in calibrarea presiunii aplicate la nivelul talpilor, gambelor si partii superioare a picioarelor. Acest tip de masaj este destinat atat persoanelor ce doresc sa obtina o relaxare profunda a muschilor dupa o lunga zi de munca sau efort fizic, dar si persoanelor ce detin probleme de natura medicala precum, probleme ale varicelor, accidente, insomnii, dureri in zona picioarelor etc. Aparatul se poate utiliza de catre orice persoana, indiferent de varsta , fie in confortul propriei case, fie alaturi de supravegherea unui cadru medical.

Aparatul de masaj este utilizat si pentru functia de drenaj limfatic, dupa o utilizare indelungata beneficiile fiind urmatoarele:

  1. Ajută la regenerarea organismului. Drenajul limfatic ajută limfa să circule mai bine prin corp, ceea ce eficientizează procesele de refacere și apărare ale acestuia. Rezidurile din spațiile interstițiale sunt evacuate mai repede, iar sistemul imunitar are mai multă putere în lupta împotriva bacteriilor și virușilor.
  2. Relaxează mușchii. Ca orice masaj, drenajul limfatic ajută mușchii obosiți să se detensioneze, datorită presiunii aplicate în diferite zone ale corpului.
  3. Reduce senzația de picioare grele. Prin drenaj se elimină retenția de apă, ceea ce ameliorează aspectul de picioarele umflate.
  4. Îmbunătățește fermitatea pielii. Pe lângă limfă, drenajul stimulează și circulația sanguină prin aplicarea de presiune pe venele periferice, astfel că pielea va fi mai tonifiată.
  5. Contribuie la reducerea celulitei. Remodelarea corporală este unul dintre consecințele drenajului limfatic. Datorită sângelui bine oxigenat, pielea își va menține elasticitatea și va arăta mai bine.
  6. Diminuează inflamația după efort, accidentări sau intervenții chirurgicale. Excesul de lichide se elimină mai rapid cu ajutorul drenajului, ceea ce previne sau tratează inflamația exagerată a țesuturilor, calmând durerea.
  7. Nu exista efecte adverse
  8. Reduce oboseala
Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Aparat pentru masaj inteligent cu presopunctura, tip cizme, drenaj limfatic, 3 nivele de intensitate, 6 moduri de masaj, tratament medical si relaxare, Gri

CARACTERISTICI GENERALE
Zona corporala
Picioare
Tip utilizare
Dispozitiv tip cizma
Tipul de ten
Oricare
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu