35,88 lei
Ultimele 5 produse
36 puncte

Baveta impermeabila din silicon, ZEQAS, cu buzunar tridimensional pentru saliva/alimente, marimea gatului reglabila, culoare piersica

Brand: ZEQAS

Cod produs: 53-08-01-15-00172

35,88 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 7% reducere
Vandut si livrat de: PAVLOV AND SONS SRL
Estimat livrare: Lun, 6 mai - Joi, 9 mai
Livrare prin curier: 18,00 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 299,00 lei
Beneficii Baveta impermeabila din silicon, ZEQAS, cu buzunar tridimensional pentru saliva/alimente, marimea gatului reglabila, culoare piersica
Garantie 24 luni.
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 36 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Baveta impermeabila din silicon, ZEQAS, cu buzunar tridimensional pentru saliva/alimente, marimea gatului reglabila, culoare piersica

Baveta impermeabilă din silicon ZEQAS este un produs util, ușor și moale, conceput pentru a proteja hainele de murdărie și pete in timpul mesei bebelușului.  Fabricată din silicon moale și ușor, baveta este confortabilă pentru bebeluși și se adaptează perfect la dimensiunea gatului, datorită prinderii ajustabile.

Buzunarul tridimensional pentru saliva și alimente este o caracteristică unică și utilă, oferind o soluție eficientă pentru a evita murdăria in timpul mesei. Materialul impermeabil asigură faptul că baveta ZEQAS reduce considerabil petele pe haine, oferind un mediu curat și igienic pentru bebeluș.

Cu baveta impermeabilă din silicon ZEQAS, curățarea și intreținerea sunt ușoare. Produsul se spală ușor și se usuca rapid, fiind perfect pentru părinții care sunt mereu in mișcare. In plus, baveta ZEQAS se strange ușor și poate fi luată cu tine oriunde ai merge.

Baveta ZEQAS nu conține substanțe toxice care ar putea pune in pericol sănătatea micuțului tău. De asemenea, baveta protejează bebelușul de udare și asigură un mediu curat și igienic in timpul mesei.

Baveta impermeabilă din silicon ZEQAS este alegerea potrivita pentru părinții care caută un produs practic, ușor de utilizat și de intreținut. Este un produs durabil, sigur și eficient, care va face hrănirea bebelușului tău mult mai ușoară și mai plăcută.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Baveta impermeabila din silicon, ZEQAS, cu buzunar tridimensional pentru saliva/alimente, marimea gatului reglabila, culoare piersica

Caracteristici generale
Tip produs
Baveta
Culoare
Piersica
Material
Silicon
Varsta
3 luni +
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu