130,90 lei
59,50 lei
Economisesti 71,40 lei
Ultimele 5 produse
60 puncte

Cablu Magnetic Original Deals 540° Incarcare Rapida 3.1A si Transfer Date 480 Mbs/s cu cu 2x Mufa USB Tip C 2 Metri Lungime si LED Blue, Negru

Brand: ORIGINAL DEALS

Cod produs: 02-01-03-17-00245

130,90 lei
59,50 lei
Economisesti 71,40 lei (-54%)
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 4% reducere
Vandut si livrat de: ORIGINAL DEALS RO SRL
Estimat livrare: Vin, 3 mai - Vin, 10 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Beneficii Cablu Magnetic Original Deals 540° Incarcare Rapida 3.1A si Transfer Date 480 Mbs/s cu cu 2x Mufa USB Tip C 2 Metri Lungime si LED Blue, Negru
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 60 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Cablu Magnetic Original Deals 540° Incarcare Rapida 3.1A si Transfer Date 480 Mbs/s cu cu 2x Mufa USB Tip C 2 Metri Lungime si LED Blue, Negru

Cablu Magnetic 540° Incarcare Rapida 3.1A si Transfer Date 480 Mbs/s cu cu 2x Mufa USB Tip C 2 Metri Lungime si LED Blue – Negru

 

 

 

Cablul magnetic este fabricat din policarbonat si  material textil sintetic in combinatie cu nylon de inalta calitate proiectat sa reziste chiar si celor mai dificile medii de lucru pentru o perioada foarte lunga de timp.

Este ideal si perfect de folosit in masina pentru ca va ofera posibilitatea de a conecta incarcatorul telefonului cu o singura mana chiar si in timpul condusului, iar capatul cablului cu iluminare continua LED Blue, va ofera o vizibilitatea asupra cablului in timpul noptii si il face mai usor de gasit pe intuneric sau in conditii de iluminare scazuta.

 

 

De asemenea, dimensiunea de 2 metri in face foarte practic si usor de folosit chiar si de pasagerii aflati pe locurile din spatele masinii acolo unde nu exista prize de 12V iar incarcarea device-urilor este mai greu de realizat.

Totodata, este foarte portrivit pentru biciclisti si motociclisti deoarece, foarte facil cu o singura mana si cu doar 2 degete puteti fixa cablul pentru realizarea conexiunii la currentul electric fara a va pierde atentia de la drum si traficul aglomerat.

 

 

 

Cablul mai lung! 200 cm lungime programat sa functioneze dupa cele mai inalte standarde de performanta

 

Full Fast Charge (incarcare rapida) cu o putere constanta 3.1 A

Fast Charge Data Transfer (transfer de date rapid) la o viteza de minim 480 Mbps

Cablu cu capat magnetic si rotire in 3 pozitii : 90 – 180 grade

Mufa magnetica  Neodim de noua generatie cu rotire 360 grade

 

 

 

Cea mai noua tehnologie integrata in cel mai rapid

Cablu USB

 

Output: 5V/3.1 A max si 480 Mbps

(Nota Importanta! Pentru a putea oferi puterea de incarcare 3.1A Fast Charge cablul trebuie conectat la un incarcator retea/auto Fast Charge cu output de cel putin 3.1 A).

Dimensiunea generoasa de 2 metrii in face foarte practic atat in vehicule cat si in casa sau la birou, atunci cand nu dispui de o priza sau o sursa de curent in imediata apropiere.

 

 

 

Compatibilitate Internationala

Acest tip de cablu USB cu mufa magnetica este compatibil cu majoritatea telefoanelor mobile, smartphonelor, tabletele, playere pentru jocuri, camera foto sau video, MP3, MP4 sau orice alt device are are mufa de incarca USB Tip C

 

 

Proiectare Ergonomica

Cablul are o conectare foarte sigura la standarde extrem de ridicate, cu atractie magnetica puternica pentru o operare usoara cu o singura mana in orice conditii.

 

 

Calitate si Durabilitate in Timp

Cablu este impletit din nailon si are mufa magnetica cu cap din aliaj de aluminiu excelent pentru a realiza incarcarea rapida si transfer de date la viteze maxime.

 

 

 

Lumina LED Blue

Puteti localiza foarte usor varful cablului in intuneric. Foarte util in timp ce conduci noaptea sau in conditii de iluminare scazuta. Nu este nevoie sa aprindeti lumina acasa, in timpul somnului doar pentru a va incarca telefonul in timp ce toti ceilalti dorm.

 


 

 

 

 

Continut pachet - Ce primesti

1x Cablu USB Magnetic Textil Negru 200 cm

2x Mufa USB Tip C Magnetice Neodim

 

 

Fa-i un cadou telefonului tau!

 

 

 

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Cablu Magnetic Original Deals 540° Incarcare Rapida 3.1A si Transfer Date 480 Mbs/s cu cu 2x Mufa USB Tip C 2 Metri Lungime si LED Blue, Negru

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs
Cablu incarcare
Tip conector 1
Usb-c
Tip conector 2
Usb-c
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu