210,99 lei
144,00 lei
Economisesti 66,99 lei
Ultimele 7 produse
144 puncte

Camera Auto Dubla, Full HD + Marsarier, unghi de 140 grade si detector de miscare - Negru

Brand: Divendi

Cod produs: 11-12-43-00064

210,99 lei
144,00 lei
Economisesti 66,99 lei (-31%)
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 10% reducere
Vandut si livrat de: ASCIM ORGANIZATION SRL
Estimat livrare: Lun, 20 mai - Mar, 21 mai
Livrare prin curier: 10,99 lei
Beneficii Camera Auto Dubla, Full HD + Marsarier, unghi de 140 grade si detector de miscare - Negru
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 144 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Camera Auto Dubla, Full HD + Marsarier, unghi de 140 grade si detector de miscare - Negru

Camera Auto Dubla Full HD + Marsarier , Welora®, Ecran LCD 3 Inch, Unghi 140°, Detector de Miscare, Senzor de Soc, Monitorizare Parcare, Negru

O camera auto este o investitie utila pentru siguranta ta. Inregistrarile video sunt dovezi incontestabile atunci cand vine vorba de incidente in trafic, alte accidente sau infractiuni. Mai mult decat un sistem de protectie, o camera video auto te poate ajuta sa captezi si momente frumoase, precum amintiri din excursii si vacante.

Camera auto produce o imagine Full HD cu o rezolutie de 1080p. Datorita calitatii ridicate si a saturatiei optime, nu vei avea probleme in distingerea detaliilor din filmare. Unghiul de captare a imaginii este de 170°, incadrand, astfel, un camp vizual larg.

Camera noastra iți aduce o serie de caracteristici avansate și funcții utile pentru a-ți imbunătăți experiența de conducere și pentru a-ți asigura siguranța pe drum. De la inregistrare video clară și detaliată pană la monitorizarea mișcării in timpul parcării, acest sistem iți oferă tot ce ai nevoie pentru o călătorie sigură și increzătoare.

INREGISTRARE AUTOMATATA
Datorită acestei soluții, camera pornește automat cand contactul vehiculului este cuplat, ceea ce vă permite să inregistrați toate evenimentele din jurul mașinilor incă de la inceputul conducerii.

După terminarea conducerii, camera se oprește automat după o intarziere de cateva secunde de la oprirea contactului. Camera oprește inregistrarea și salvează ultima secvență inainte de a se opri, ceea ce este util mai ales in cazul unei coliziuni sau al unui alt incident de trafic.

In plus, oprirea automată a inregistrării economisește energie și prelungește durata de viață a dispozitivului.

SENSORI DE ȘOC
O camera auto este un dispozitiv care este folosit de șoferi pentru a inregistra imagini in timp ce conduc o mașină. Camera noastra este echipata cu multe funcționalități care vă vor oferi confort și siguranță in timpul. Camera are un senzor de șoc incorporat care incepe automat inregistrarea atunci cand sunt detectate șocuri și impacturi, astfel incat să fie sigur că fiecare incident de pe drum va fi inregistrat.

DETECTOR DE MIȘCARE
Camera recunoaște automat mișcarea și incepe inregistrarea atunci cand detectează mișcarea in campul vizual al camerei. Aceasta soluție perfectă pentru șoferii care doresc să se asigure că au intotdeauna filmări ale evenimentelor rutiere importante. Funcția detector de mișcare economisește, de asemenea, memorie și baterie, deoarece reportofonul nu inregistrează secvențe inutile.

UNGHI DE VEDERE MARE

Camera noastră are un unghi larg de vizualizare, probabilitatea inregistrează tot ce se intamplă pe drumul din fața ta. Acest unghi larg de vizualizare permite surprinderea intregului camp vizual al șoferului, ceea ce creaza siguranța rutieră și permite inregistrări de mai bună calitate. Recorderul pe care il oferă cu siguranță vă va spori sentimentul de securitate și vă va permite să obțineți inregistrări de cea mai inaltă calitate in timpul conducerii.

MOD DE PARCARE
Datorită modului de parcare, camera se va porni automat atunci cand detectează mișcare sau vibrații in jurul vehiculului, permițandu-vă să inregistrați potențialele daune sau furt.

Full HD
Calitatea inregistrării este crucială pentru inregistrarea eficientă a evenimentelor de pe drum. De aceea, reportofonul nostru este echipat cu inregistrarea de calitate Full HD, ceea ce vă permite să obțineți imagini foarte clare și detaliate. Indiferent de drum și condițiile de iluminare, camera inregistrează intotdeauna imaginea de o calitate excelentă, astfel incat să fie sigur că fiecare eveniment de pe drum va fi bine inregistrat.

CAMERA DE MARSARIER
Cu funcția de cameră de marșarier integrată, sistemul iți oferă o imagine clară și precisă a zonei din spatele mașinii tale atunci cand activezi marșarierul, contribuind la manevrele sigure și precise de parcare.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Camera Auto Dubla, Full HD + Marsarier, unghi de 140 grade si detector de miscare - Negru

Caracteristici generale
Tip produs
Suport
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu